Salt sa for siden:
:rødme: :blånn:
Er makrellen ferdig renset nå, eller må jeg ta bort det mørkerøde innerst under hinna der? Jeg har bare røsket ut innvollene, jeg... :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Salt sa for siden:
:rødme: :blånn:
Er makrellen ferdig renset nå, eller må jeg ta bort det mørkerøde innerst under hinna der? Jeg har bare røsket ut innvollene, jeg... :blond:
Tinka sa for siden:
Jeg vasker bort hinnene og det røde under på all fisk jeg renser.
allium sa for siden:
Jeg pleier å fjerne det. Røsker løs hinnen og skyller under springen. Evt. børster med fiskebørste.
Salt sa for siden:
Takketakk! :neie:
Sure Eplet sa for siden:
Jeg tar bort hinner og skraper vekk blodet langs ryggbeina med neglen når jeg sløyer fisk. (makrell har jeg faktisk aldri sløyet, bare filetert)
Miss Norway sa for siden:
Det mørke er bare størknet blod og hinner - ikke farlig, men litt udelikat? Det er vanligst å fjerne det, ja. Fiskebørste er en grei ting.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.