Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En god vin til både matlaging og drikke?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har omtrent sluttet å drikke rødvin, fordi det ofte gir meg vondt i hodet omtrent samtidig som jeg drikker den, men jeg vil gjerne drikke litt mer av det, samtidig som jeg bruker det i saus.

Spørsmålet mitt er da tredelt:

  • Hvilke viner inneholder lite tanniner? For jeg regner med at det er det som gir meg hodepine?
  • Hvilke av disse er i en prisklasse/smaksklasse slik at det kan forsvares å helle en klunk i sausen?
  • Jeg liker viner som er runde i smaken, gjerne litt krydret. Jeg likte bl.a. Castillo Ygay Gran Reserva Especial fra '95 veldig godt. Finnes det noe slikt som oppfyller to overnevnte punkt?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.