Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

McDonald's-bursdag

#1

Heiko sa for siden:

Dere skjønner Hedda er invitert i bursdag til en jente fra barnehagen som fyller 6 år på lørdag, og feiringen skal forgå på Mc Donalds.
[font=Arial][/font]
Er dette vanlig blant barn i denne alderen?
[font=Arial][/font]
Må innrømme at vi er skeptiske. Ingen av oss foreldrene er i utgangspunktet begeistret for Mc Donalds (jeg vet egentlig ikke hvordan det smaker en gang da jeg aldri har spist burger på Mc Donalds), men selvsagt tar ikke ungen skade av en bursdagsfeiring der. Det er bare en smule tidlig å introduseres for den type feiring og mat, eller?

Er vi som foreldre ute på bærtur nå, eller er det noe hold i vår skepsis rundt dette?
Kjør debatt :)


#2

Sitron sa for siden:

I utgangspunktet ville jeg ikke holdt bursdag på McD, selv om jeg faktisk liker maten der. Men om det var det eneste barnet mitt ville, så hadde jeg ikke sagt nei. Bursdag handler om å gjøre stas på og la de velge hvordan de vil feire dagen.

Jeg bor trangt. Jeg har ikke sjans til å ha fullt hus her. Eldste er heldigvis født på sommeren, slik at vi ofte har hatt uteselskaper. Eller få gjester, siden mange er på ferie. Det er ikke alle som har det slik. Med høst/vinterungene mine kan det å holde bursdag et annet sted være aktuelt, iom at det rett og slett ikke er plass her til masse unger.


#3

Solen sa for siden:

Jeg synes ikke at hamburger og pommes frits er noe å ta på vei over når det er bursdag. Det er selvfølgelig ikke noe man spiser hver uke, men en gang i blandt er ikke farlig. Er vel heller et fåtall av 6 åringer som aldri har spist hamburger? Eller er jeg på bærtur?


#4

nolo sa for siden:

Den eneste gangen en av mine har vært i McDonald's bursdag, var i en seksårsdag. Jeg tror det er den alderen som er passe, faktisk. For de eldre blir lekerommet der litt barnslig/kjedelig, tror jeg.


#5

Huldra sa for siden:

Jentungen var i sin første Bergbysbursdag for et par uker siden. Tror hun syntes det var gøy (virket slik, jeg og broren var også der men satt et annet sted å spiste).

Jeg har ingenting imot slik mat av og til. Men vil ikke la mine feire bursdagen sin på et slikt sted, mest pga prisen og at det ikke blir kaker. Jeg liker tradisjonelle bursdager jeg.


#6

Kirsebær sa for siden:

Jeg kommer til å juble for hvert år Poden vil feire dagen sin andre steder enn hjemme. :Dårlig mor: Jeg er ikke best på kakebaking og en hel haug med unger.


#7

Carpe Diem sa for siden:

Mc Donalds feiring er ikke noe jeg velger for mine jenter. Da synes jeg det er mange andre hyggeligere alternativer. :ja:
Hvis storesøs hadde blitt invitert til bursdagsfeiring på McDonalds så hadde hun selvsagt få gå dit :ja:
Årsakene til at noen velger et slikt sted å feire på er nok forskjellige. Alt fra at man ikke har plass nok hjemme, at man ikke orker å lage mat etc til bursdagen eller at barnet kanskje elsker McDonalds....... Hva vet jeg :confused:

Men vi går og spiser på McDonalds en gang i blant, må inrømme det...Det er ofte førstevalget til storesøs på fem. Lekerommet frister :ja:


#8

Heiko sa for siden:

Selvsagt kan nok det å ha plass nok til å ha bursdagsfeiring hjemme være et argument for å arrangere festen et annet sted. Dette gjelder nok spesielt her i Oslo. De fleste bursdagene Hedda har vært i har vært i barnehagen. Vi får leie barnhagen for 200,- og det er jo veldig praktisk.
[font=Arial][/font]
Tror heller ikke at Hedda vil få varige mén av å spise en burger på McD, men det er noe som skurrer bak i hodet mitt, men jeg klarer ikke helt å finne ut av hva det er.


#9

Nabbe sa for siden:

Jeg er ikke uvettig begeistret for sånne bursdager, men lar de nå gå om det er sånn da. Skjelden noen her ute har det, vi bor for langt unna.

En gang var Sofiane invitert til bursdag på Lekeland i Fana... Det er, for oss som må ta buss, rundt 1,5 time reisetid innkludert venting mellom busser...


#10

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg hadde ikke reagert på det.

Min halvannetåring har allerede smakt McD-burger (skyt meg). Det har skjedd en gang, og kommer sikkert til å skje igjen en vakker dag, men det går nok noen måneder til neste gang. Vi renner ikke akkurat ned dørene der. Min mening er at det meste kan spises om det gjøres med vett. Jeg tror ikke en burger på McD vil være med på å geleide et barn utpå fastfoodforever-veien.

*lurer på om jeg skal feire 33-årsdagen på McDonald:blånn: *


#11

Apple sa for siden:

Det er vel kanskje ikke politisk korrekt?;)


#12

Chanett sa for siden:

Sær som jeg er synes jeg ikke noe om slike bursdager, og ungene mine er heldigvis enige med meg.


#13

Garbella sa for siden:

Min eldste feiret bursdag på McDonalds da han fylte 6 fordi det var det han ønsket seg. Det er gjerne rundt den alderen hvor det er stas og jeg forstår ikke hvorfor det skal være noe verre med McDonalds enn en hjemmebursdag med godteposer full av syntetisk dritt-godis?


#14

SpetakkelRandi sa for siden:

Bursdag er bursdag. Det er forskjellig hvor folk velger å feire det. Hadde ikke reagert på det, selv om jeg ikke ville gjort det slik selv.
Det tar ikke skade for barnet å spise der en gang.


#15

Heiko sa for siden:

Er det skurringen min som ikke er politisk korrekt, eller McD feiringen? ;)


#16

Apple sa for siden:

McD feiring.:)


#17

Skilpadda sa for siden:

Lillegutt var i en 5-årsdag på McDonalds for en måneds tid siden (det var første gang han var der). Jeg liker absolutt ikke det stedet (eller slike steder i det hele tatt), og vaklet en del mellom å håpe at han fikk det fint og å håpe at han ville foretrekke "gammeldags" bursdag med sjokoladekake. :humre: Jeg tror ikke han satte noe særlig pris på hverken serveringen eller stedet, men ballrommet var jo morsomt, da, og de fikk is til slutt, så det ble ikke så verst.

Jeg forstod på flere av de andre foreldrene at de heller ikke egentlig syntes noe særlig om å ha feiringen der, selv om ingen naturligvis sa noe til barna (eller, antar jeg, til foreldrene til bursdagsbarnet).


#18

Røverdatter sa for siden:

Forstår godt at det skurrer for deg, Heiko.

Jeg tenker bare at den dagen jeg ikke er i stand til å lage barneselskap uten å måtte ty til McDonalds - da er det fryktelig dårlig stelt i heimen.

Jeg hater McDonalds og alt de står for (inkludert maten), men jeg ville også latt Vesla gå dit i bursdag om noen inviterte. Mine prinsipper og fanesaker trenger ikke gå utover henne sosiale liv. Ennå. :knegg:


#19

Solen sa for siden:

Ikke sant.


#20

Pastill sa for siden:

Ville latt han gå. Er noens bursdag dette. Dumt om barna ikke kommer.
Men vil helst unngå å feire der selv.


#21

Tinka sa for siden:

Junior var i fjor i en 6 års dag til en venn på MCDonalds og ungene hadde det gøy da.


#22

Canisa sa for siden:

Synes det har "tatt litt av" med "happeningsbursdager" og pizza-/burgerbursdager ... 1000-lappenen flyr fort.

Ungene er stadig invitert til slike (Prinsessa skal på Burger King i bursdag på lørdag), og jeg har ikke inntrykk av at det er så veldig stas. Mine unger har aldri bedt om slik feiring, men vi går ofte ut og spiser (familien) på ungenes bursdag. Da blir det ofte Peppes eller Dolly.

Mine unger synes det er koselig å be klassevenner/barnehagevenner hjem, og jeg og mannen synes det er koselig å lage til bursdagsfest. Da vi var studenter og bodde trangt leide vi felleshuset i studentbyen eller barnehagen for feiringen.


#23

apan sa for siden:

Jeg kommer ikke til å arrangere bursdag der for mine barn, men helt greit hvis de blir bedt dit, selvfølgelig får de gå og jeg håper han får det moro.
Jeg liker Macern selv jeg, en gang ca hver 4. måned. S på 2 år har vært der 3-4 ganger, og liker ballongene bedre enn burger foreløpig, men det endrer seg vel.


#24

safran sa for siden:

Jeg deler din skepsis. Det er dessverre veldig vanlig her med sånne bursdager.


#25

apan sa for siden:

Jeg synes forøvrig ikke det er for tidlig med intro til den typen mat eller feiring da (det sier seg vel selv, siden min 2-åring debuterte på Macern for flere måneder siden :knegg: ). Det er jo en selv som foreldre som avgrenser videre, og selv om hun er i en bursdag der nå trenger man hverken spise der selv eller feire der.


#26

amor sa for siden:

Jeg hadde ikke nektet ungen å gå nei. En ting er hvilken fødselsdag man selv velger å stelle i stand for sine barn, en helt annen diskusjon blir det om man nekter å la barnet gå når andre velger et alternativ som man selv ikke ville ha valgt....

Jeg er ikke glad i fødselsdager på McDonalds, men måtte svelge en gedigen kamel så sent som i januar dette året. Da ble nr tre 6 år og alt han ønsket seg i hele verden var å feire barnebursdag på McDonalds!

Jeg sa til meg selv at jeg kanskje var en ok mor som lot han få lov....selvom.....


#27

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg kan jo ikke bake, og tenker med skrekk og gru på den dagen jeg må lage barnebursdag. :flau:


#28

amor sa for siden:

Det kommer til å gå kjempefint! :jupp:


#29

Apple sa for siden:

Og prestasjonsangsten blir ikke mindre om du går inn og henter inspirasjon i kake-tråden her på forumet.;)


#30

Canisa sa for siden:

Nå vet jeg ikke hvor gammelt barnet ditt er, men om du begynner å øve deg med en gang blir det sikkert en vellykket bursdagsfeiring!:D


#31

Mandarin sa for siden:

Liker ikke McDonalds-bursdager eller annen take-awaymat til barn, men hadde nok sendt henne avgårde.


#32

carolin sa for siden:

Etter at jeg var alene med 18 viltre 6 åringer da storesøster fyllte 6 år, så bestemte jeg meg for å aldri mer ha bursdagsfeiring hjemme. Vi har feiret på bowlingen, minigolfbanen, i fjor var vi på Mc Donalds, og i år var det igjen duket for feiring hjemme. I følge storesøster så var feiringen på Mc donalds den kjedeligste av dem alle, og hun vil ha alle de neste bursdagsselskapene sine hjemme da det var gøyest.


#33

Heiko sa for siden:

Nå er jeg kraftig motstander av godteriposer i bursdager også da. Makan til tøys! En pose godteri overlevert til en allerede sukkerhøy festdeltager på vei ut døra - ren idioti! (og der tok jeg av!)


#34

Sitron sa for siden:

Hehe. Da Emma fylte to år, laget jeg til "godtepose" med en liten bamse, ballonger, en fløyte og noe greier. Foreldrene var helt sjokkerte. HELT sjokkerte.


#35

Bluen sa for siden:

Jeg kan bake, men blir neppe noen populär bursdagsarrangör av den grunn - i alle fall ikke blant foreldrene. :humre: Med gru ser jeg for meg det lurvelevenet som vil oppstå på nettfora og andre steder når det kommer for en dag at barna har fått servert kaker med sukker. :eek:

Jeg er for övrig på McDonald's stadig vekk, da de har sabla god is. :cool:


#36

Skremmern sa for siden:

Jeg synes ikke det skurrer i det hele tatt, og hadde ikke hatt noen betenkeligheter med å sende jentungen dit.


#37

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg holder meg unna. Det er tryggest.

Jeg bakte ei eplekake for en fem-seks år siden. Det er den eneste kaka jeg har bakt siden jeg bakte marmorkake på skolekjøkkenet i 8.klasse. Det er vel omtrent 18 år siden, tenker jeg. :D


#38

LilleRosin sa for siden:

Hvor vanlig det er, vet jeg ikke. Storebror på 4 har vært i en slik bursdag en gang. Fullt forståelig - foreldre med 4 barn og oppussing hjemme.

Personlig liker jeg hjemmebursdager best, men jeg har ikke så store problemer med McD at jeg ville ha nektet noen av barna mine å gå. Det tenker dere vel ikke?

Jeg er også kraftig motstander av godteposer - særlig de som blir gitt i hånda på vei hjem. "Værsågod lille venn, spis deg totalt hyper foran øynene på misunnelige søsken". Hittil har det ikke vært godteposer i våre bursdager, men før eller seinere må jeg vel ta et valg. Kjipeste dustemamma'n i verden, eller resignert kameltyggende eks-idealist.


#39

safran sa for siden:

Ja, godteposer er noe ordentlig dusteri. Vi hadde pinjata, vi - og så fikk de spise så mye de orket før de gikk hjem.


#40

lil'c sa for siden:

Jeg er meget skeptisk til slike, hadde ikke latt mine unger feire der, men jeg ville ikke nektet dem å gå i andres bursdager der. (selv om jeg ikke hadde likt det, overhodet)


#41

konemor sa for siden:

Har aldri nektet mine barn å gå i en bursdag bare fordi at den blir holdt på Mc D. Er ingen fan og mine barn har aldri hatt burrsdag der selv. De har jo nevnt det selv at det hadde vært kjekt og da har jeg sagt at om de vil så skal de få ha 1 bursdag der. Heldigvis så har de valgt å ha "hjemme bursdag". Noe som både de og jeg synest er kjekkest.
Men hadde de ønsket en bursdag der over alt på jord så hadde ikke jeg hatt hjerte til å nekte dem det.


#42

Blå sa for siden:

Mine har enda aldri blitt invitert i en slik bursdag. De skulle selvsagt ha fått gå, men jeg håper at de ikke vil ønske å organisere en slik selv, da hadde jeg slitt.

Vi har også liten plass og endte opp med å gå opp på Fløyen og grille i sist selskap. Veldig vellykket og ga oss muligheten til å ha med en del foreldre også.

Når det gjelder godteposer så har jeg ingen problemer så lenge de ikke er for store. Men vi gir dem såpass tidlig at de blir spist før barnene går.


#43

Divine sa for siden:

Det som skurrer hos meg når det gjelder slike bursdager, er ikke maten. Det som skurrer er derimot det at bursdager på McDonalds, Peppes, Hoppeloppeland eller u-name-it, ofte kan føre til at selve bursdagsbarnet kan føle seg litt tilsidesatt, siden det er fokus på STEDET og ikke på bursdagsbarnet.

Personlig nektet jeg eldstemann å feire bursdag på McDonalds de årene han ønsket dette. Men det er fordi jeg synes opplegget virker veldig upersonlig.

Jeg er for øvrig også en stor motstander av godteposer. Jeg er ikke vant med det verken fra da jeg var liten eller da trettenåringen var liten, så for meg er det "noe nymotens tull". Jeg serverer kaker og godterier så det holder mens selskapet varer, men jeg ser virkelig ikke poenget med at ungene skal få "premie" for å ha vært der. Noe annet er det om godteposene deles ut i starten og fortæres i løpet av selskapet. Da kan jo det være et godt alternativ til å ha godterier stående framme.


#44

Divine sa for siden:

Da eldstemann var fire–fem gikk han på skole i England. Da ble han bedt i discobursdag til ei jente i klassen. Bursdagen ble avholdt i en pub med DJ som spilte kjempehøy musikk mens foreldrene satt rundt og røykte eller hang i baren over en halvliter eller to. Det var en helt absurd opplevelse.


#45

Kaija sa for siden:

Jeg elsker å kakebake til bursdager og pleier å ha en haug med flotte kaker. Erfaringen er dog at det egentlig hadde holdt å bake en million muffins med nonstop og seigmenn. Ungene eter og eter muffins til de nesten sprekker. Resten av kakene tar de bare en liten smak av, og så får mannen min med seg kakerestene på jobb dagen etter. (Lykke på lærerværelset :D )

HE har vært på Bergbysbursdag et par ganger. Han storkoste seg der, og han vil gjerne ha bursdag der selv, men det får han ikke. Synes like vel det ikke var noe galt i at foreldrene valgte Bergbysbursdag. De hadde i hvert fall gode grunner til ikke å ha feiring hjemme hos seg.


#46

Nabojenta sa for siden:

Vi feiret ett par burdsdager på Mc-Donalds da vi bodde i det huset vi leide tidligere. Der var det ikke plass til å feire så mye, så da var Mc-Donalds et flott alternativ.
De var flinke til å underholde ungene, og det var stor stas å få lov til å fylle beger med is selv.
Nå er ikke maten der den sunneste, men en gang i blant er ikke farlig.
Nå som ungene er større(7 og 9 år) vil de ha andre ting. Vi leier gjerne en gymsal, der vi har fotballbursdag, eller lager Tarzanløyper. Det er kjempemorsomt, og ungene er veldig fornøyde.
Vi kunne jo også hatt bursdagen hjemme, men jeg får så dårlig samvittighet av å invitere kun noen få i klassen, for om vi inviterer alle, er det ikke plass her. Dermed inviterer vi alle, og leier større lokaler.


#47

tutta sa for siden:

Min erfaring med mcern bursdag er bare positive. Har vel holdt flere hundre gjennom årene som deltidasansatt vertinne i McD.;)
Vert/vertinne som holder bursdagen gir mat,leker leker som f.ex stol-leken,har omvisning i McD som ender med at barna lager egen is.

Jeg er veldig ernæringsbevisst selv,men tror ikke en burger ny
og ne er det verste. Gyldenmiddelvei er jeg for.


#48

Lykken sa for siden:

Synes ikke fokuset blir noe mindre eller mer hjemme, da er de andre ungene veldig opptatt av å leke med hverandre og av alle lekene som er på rommet.
Godteposer er egentlig ikke noe poeng, utover at det er stas for ungene å få sin egen pose, i tillegg til kaker og evnt mat. Vi skal ha godteposer til helgen, fordi vi skal arrangere skattejakt i hele huset der de finner posene.


#49

Heiko sa for siden:

Jeg er allerede en slik kjip dustemamma. Da Hedda ble 4 år hadde vi ikke godteposer. Det var kun 1 av 12 barn som spurte etter godteposen :nemlig:


#50

carolin sa for siden:

Det med godteposer er et underlig fenomen. Vi snakket om dette på et foreldremøte en gang, og da viste det seg at de fleste foreldrene var lite begeistret for godteposer i bursdagsbesøk, men siden alle andre hadde godteposer så måtte man jo nesten ha det sånn at ikke bursdagsbarnet følte seg utenfor. Etter det møtet så har det vært slutt på godteposer.


#51

Lykken sa for siden:

Jeg synes faktisk det er bedre med et lite utvalg godteri i en pose enn å sette ut boller med godteri som de kan forsyne seg uhemmet av.
Da foretrekker jeg at de får mat, kakestykke og et kontrollert utvalg godteri. Eller man kan selvfølgelig kutte helt ut.


#52

Heiko sa for siden:

Jeg bruker først å servere mat, pølser, innbakte horn, pizza el. Deretter kommer kakene + litt godter som jeg strør rundt på kakefatene. Tror at litt mat i magen før sukkerinntaket starter gjør at blodsukkerstigningen ikke blir så rask og det ikke er plass til riktig så mye kaker og snop etterpå. Bra for ungene, bra for oss voksne :D


#53

Lykken sa for siden:

:riktig: Sånn gjør vi det også, utenom at jeg ikke har godteri på fatene, men litt i en pose til skattejakten iår. Skattejakten tror jeg blir en hit, lager ordentlige kart og hauser opp stemningen. :D
Tilbake til McDonaldsbursdag, så synes jeg ikke det er det mest sjarmerende stedet, men har ingen motforestillinger om at noen har bursdag der og ville selvfølgelig sende ungene dit. Vi hadde forøvrig på Peppes ifjor, fordi vi pusset opp badet hjemme og det var en smule kaos. Derfor valgte vi kun en hjemmebursdag med familien, og tok barna på Peppes. Det var greit for ungene, men jeg som voksen la godt merke til at stedet ikke hadde forberedt seg særlig godt til bursdagen.


#54

Kaz sa for siden:

Jeg bor også i Oslo og Storebror ble invitert i bursdag på McDonalds første gang da han var 3 år! Jeg tor nok det har mye med beliggenhet i forhold til hvor vanlig det er, vi bor i nærheten av et par Mc Donaldser (?), og da er det jo enklere å velge det alternativet også.
Samtidig så tror jeg det har litt smitteeffekt også, i en periode var i alle fall nesten samtlige av bursdagene han var invitert i på McDonalds. Dødskjedelig, spør du meg! Jeg merket jo også at Storebror hadde lyst til å ha sitt eget selskap der, men hans bursdag er helt i slutten av sommerferien, så innen den tid hadde jeg klart å få han "på bedre tanker". Til nå har vi alltid klart å komme med ideer som han liker bedre enn å feire på McDonalds, og som flere andre nevner, jeg tror at når de blir litt eldre så er det ikke så stas lenger.
I og med at dette er den første gangen dere er invitert, så har dere jo egentlig sluppet litt unna. :blunke: Det var i alle fall en av de første tingene som slo meg da jeg leste innlegget ditt.

Om en av mine gutters høyeste bursdagsønske var fest på McDonalds så ville vi nok ha gjort det, selv om jeg personlig synes det er skikkelig kjiipt.

Godtepose har vi aldri hatt, selv om stort sett alle andre har det. I løpet av de siste årene har det jo blitt noen bursdagsselskaper, og jeg har kun opplevd en gang at en jente spurte om hvorfor det ikke var godtepose.

Men igjen, hvis en av gutta hadde bedt om at vi skulle ha godteposer, så hadde vi gjort det også. Det er jo deres bursdag. :)


#55

Skilpadda sa for siden:

Det var ikke noe sånt i den bursdagen Lillegutt var i. Der hadde de bare et hjørne av stedet for seg selv, mens det var masse folk og bråk i resten av lokalet, og såvidt jeg kunne se, ble de stort sett overlatt til seg selv, både med bordplassering (vanskelig med så små barn) og alt annet. Det kom en jente/dame og tok opp bestilling (noe som er litt håpløst med en gjeng 2-5-åringer der de færreste har noen idé om hva som finnes på menyen eller hva de vil ha), og så kom hun litt senere med maten, og da kastet de mest "frampå" ungene seg frem og tok med seg en pose hver, og ingen av de litt mer tilbakeholdne fikk det de hadde bestilt. Lillegutt hadde bedt om hamburger, men endte opp med nuggets og chips, som han ikke spiste, og en milkshake, som han hverken hadde bedt om eller ville ha. Jeg hadde enda ikke gått på det tidspunktet, og oppdaget at det ikke var noen leke i hans pose, slik det var i de andre - det fikk de visst ordnet, men jeg spurte også damen om han kunne få et glass vann i stedet, og det sa hun ja til, men det kom aldri. Så jeg syntes egentlig servicen var veldig dårlig og at det hele var ganske ukoselig. Også i forhold til forventningene mine (som var lave i utgangspunktet).


#56

Mandarin sa for siden:

:applaus:
God ide!! Det skal jeg lage!!


#57

Muad'Dib sa for siden:

Eldstemann har været på Mækkerbursdag 2x og syntes det var så-som-så. Han gidder ikke riktig spise maten derfra. Jeg hadde nok aldri funnet på å arrangere bursdagsfest der, og eldstemann har aldri bedt om det heller. Var det forøvrigt ikke en reportasje engang om, at disse ballerom var rene bakteriebomber ? Ville dog ikke forhindre mine barn i å delta, satser på at de er kvalitetsbeviste nok.

Jeg ser Divines pointe med, at bowling, lekeland etc. tar mye oppmerksomhet fra fødselsdagsbarnet. Problemet her i huset er bare, at jeg er alt annet enn en Domestic Goddess. Dårlig til å rydde, dårlig til å bake, dårlig til å finne på koselige og spennende ting. Har holdt et par selskaper hjemme for storebror (som har bursdag i desember) og det føltes virkelig som et pliktjobb. Mange meldte også avbud fordi folk har 1001 ting de skal gjøre i desember måned.

Så ifjor holdt vi bursdagen i Lekeland, og det var et brak av et sukses ! Storebror var storfornøyd, nesten alle var kommet og hadde gledet seg innmari i forkant, og jeg slapp for en masse bekymringer. Og så fikk alle barna mosjonert masse.


#58

Vimsen sa for siden:

Jeg har ingen kvaler mot å ha bursdag på McDonalds.


#59

Vimsen sa for siden:

Vi hadde noe lignende. Såpebobler, sprettball , viskelær, modellkitt og klistermerke. superpop.


#60

chara sa for siden:

Det er ikke maten som får det til å skurre for meg, men hvor skal det ende. Det starter med en burgerbursdag, så kommer hoppe-loppeland, leie av svømmehall, gocart bursdag, paintball bursdag og til slutt blir det ball med limosin.
Nei jeg sverger til hjemmebursdag eller ute i naturen bursdag UTEN goddispose.

Den gjengen jeg jobber med er nå 9 år, hittil i år har det vært skøytebursdag der foreldrene hadde leid hele hallen, svømmebursdag der de hadde leid hele hallen, hoppe loppeland sammen med masse andre unger, og cross bursdag der det var lånt en bane og leid inn noen ATV er. Sikkert moro for ungene, men dette må bli veldig dyrt etterhvert.
Da vil jeg heller arrangere indianerbursdag i skogen, eller ordinær bursdag hjemme.
Jeg er en så kjip mamma at jeg ikke blir med på dette bursdagshysteriet.


Chara


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.