Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Oppvaskmaskinen bare blinker (Whirlpool)

#1

Minerva sa for siden:

Vi har en gammel Whirpool ADP 930. Har fungert helt fint, sto der da vi kjøpte huset i 2005. Men nå vil den ikke starte og den bare blinker. Kan den trenge "salt," tro? Har aldri fyllt på, og har ingen bruksanvisning.


#2

Neket sa for siden:

Min blinker når den tror den trenger salt (jeg har stilt inn feil, den trenger det egentlig ikke), men den går likevel. Hvis vannet er sperret bare blinker den - du har ikke vridd på den stoppegreia ved krana ved et uhell?



#4

Minerva sa for siden:

Den går ikke. Sier bare duuuur i 10 sekunder før den slukker igjen. Har prøvd å helle på salt, men når jeg skrudde av saltlokket var hele det rommet fyllt med vann. Skal det være sånn?

Takk! :blomster:


#5

Mauser sa for siden:

Feil skal kunne nullstilles ved å holde inne startknappen 5 sekunder, til lampa slutter å blinke.


#6

Minerva sa for siden:

Har prøvd det, funker ikke. Starter og stopper igjen.


#7

Odelia sa for siden:

Og du har ikke stilt inn maskinen på utsatt start? :btdt:


#8

Polyanna sa for siden:

Nok en gang ender et google-søk i en gammel FP-tråd. :knegg:

Fant du ut av det, Minerva?

Gammel whirlpool på hytta. Den starter, tar inn vann, og så blir den stående og blinke. Den har ikke display, bare en on/off-knapp, en start-knapp med indikatorlys (som jeg tror skal lyse grønt når den går og blinke når det er noe galt) og en bryter med programvalg.

Ved restart (holde inne startknapp to sekunder), så tømmer den vannet igjen (nesten helt, det er en slant nederst nedi den "tønna" der filteret er), og så stopper den og står uten lys.

Har renset filteret (på nytt), og også skrubbet litt inni kriker og kroker nedi der, med både eddik og med kokende vann. Ikke noe hell med meg.

Tips?

Det er en Whirlpool ADP3550, bruksanvisning her: whirlpool-cdn.thron.com/static/8JUZQO_501939601579N.pdf_OEPZPC.pdf?xseo=&response-content-disposition=inline%3Bfilename%3D%22501939601579N.pdf%22


#9

Gaia sa for siden:

Da vår hytte-Whirlpool oppførte seg på den måten, så endte vi opp med å måtte bytte den. Jeg tror det var varmeelemente som hadde røket, så den kom seg ikke opp i temperatur og vasket derfor ikke videre. Sjekk om du får kjørt et skylleprogram. Hvis det går, så kan det være den ikke klarer å varme vannet.


#10

Charlie sa for siden:

Jeg vet at noen steder er det vannmangel, slik at vannet kan "bli borte" eller at du ikke får nok trykk (det er noe kommunen kan svare på, vil jeg tro). Ellers skal det også være mulig på maskiner med "armer" å ta dem ut og rense dem inni. Kan være riskorn o.l. som sitter i dyser.

Ellers ville jeg hatt lav terskel for å kjøpe ny, det er kostbart å få reparatør om det ikke er garantisak.


#11

Minerva sa for siden:

Hm, måtte tenke hardt nå, 11 år siden allerede. :knegg: men vi klarte ikke å fikse problemet. Og service var dyrt husker jeg. Så ettersom denne oppvaskmaskinen stod i huset da vi kjøpte det i 2005 unnet vi oss å bytte den ut og kjøpe en Miele.


#12

liefje sa for siden:

Vi hadde akkurat service. 1900 kroner. :snill:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.