Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan tilbereder du sei?

#1

007 sa for siden:

Kom med oppskrifter, folkens!


#2

Tussa sa for siden:

:fnise:


#3

Tussa sa for siden:

:sorry:


#4

safran sa for siden:

Sei er godt i fiskegrateng. Best sånn, faktisk.


#5

007 sa for siden:

Du klarte ikke å la være, ditt bøllefrø? :knegg:


#6

Tussa sa for siden:

Veit mamma lage seibiff, med suksess.


#7

Tussa sa for siden:

Nop. Og er litt nysgjerrig på den handlelista. Er det slik en blir av å vere sjukmeldt? :D


#8

007 sa for siden:

Jeg bruker også sei i fiskegrateng, fiskekaker og plukkfisk. Men jeg ønsker meg oppskrifter på "rein fisk", ikke i gratenger eller kaker eller sånt.


#9

007 sa for siden:

På coop denne uken: sei på tilbud. Og der har de spelt. Som jeg skal ha i Vimsen/Bergliot`s rundstykker. For de skal jeg bake.

Alt man får tid til nå som en er sykemeldt. Fnis.


#10

Tussa sa for siden:

Dei har kjøttdeig også såg eg. :åpplyser:

Men mamma steike seien vendt i sånn melblanding. Så lage ho kvit saus som den ligge å surre i. Dette er så fett, deilig og godt at sjøl engelen (altså meg om det skulle vere tvil) spise det.


#11

007 sa for siden:

Kjøttdeig. :noterer: Kjøttkaker på onsdag, sei på torsdag...


#12

kisha sa for siden:

Den må fiskes i Saltstraumen ved midnatt under midnattsola. Så drar vi hjem og koker poteter og fisk. Tilbehør; smør og flatbrød.


#13

Myggstukket sa for siden:

Her er en fin og grei oppskrift på sei-mølje , nammis.
Mølja kokes på samme måte som torske-mølja, men uten rogn såklart.

En får ikke bedre fiskemåltid, hvis fisken er fersk.


#14

safran sa for siden:

Kaker? :fnise:

Men seriøst. Finn deg en annen fisk. :knegg:


#15

Katinka sa for siden:

Stekt seifilet smaker best med karamellisert løk, poteter og mannens remuladedressing bestående av lettrømme, majones, sylteagurklake, hakka sylteagurk, hakka mandler, sitronsaft, salt og pepper. Alt på slump. Det blir godt uansett. Sier han.


#16

007 sa for siden:

Fiskekaker. Skal du ha en fiskeklask, eller? :sur:

Altså, her prøver jeg å være sunn og god husmor som altså skal på Coop og kjøpe sei på tilbud. Og alt du kommer med er "finn deg en annen fisk"? Ja, det er jo mye fisk i havet (;) )- men dette er altså en sei-tråd. Hrmf! :streng og myndig:


#17

Myggstukket sa for siden:

Unnskyld at jeg avbryter litt :flau:
Men denne tråden fikk meg til å tenke på denne, den kan jo være til inspirasjon, slik at mange andre kommer med gode sei-oppskrifter :flau:


#18

safran sa for siden:

:humre:


#19

007 sa for siden:

:rofl:
Gi opp. Kjøper Grandiosa.


#20

Katinka sa for siden:

Sei no more.


#21

007 sa for siden:

20% avslag på Coop. På Grandis, altså.


#22

Myggstukket sa for siden:

:lol:


#23

MokkMokk sa for siden:

Og i rekken av lesefeil i overskrifter melder jeg meg herved på gjennom å lese "hvordan tilber man sei". Trodde et øyeblikk det var en eksotisk avsporing av Nabbes bønnetråd. :knegg:


#24

007 sa for siden:

:venter på bina:
:knegg:


#25

007 sa for siden:

Den oppskriften skal jeg prøve, Hattifantten. Tusen takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.