Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva smører man rundstykker med (for bodsalg 17. mai)?

#1

Balanse sa for siden:

Jeg som har førsteklassing har vært forskånet fra disse vanskelige utfordringene frem til i år. Sant og si har jeg ikke lagt merke til hvordan rundstykkene man kjøper har sett ut. Har dere noen tips?


#2

Balanse sa for siden:

Ost med paprika, skinke med agurk? :gjesp:


#3

Stompa sa for siden:

Jeg smurte flere hundre rundstykker under et arrangement i april. De fleste besto av rundstykker som var skåret nesten over, med smør, et blad salat, et stykke hvitost, et stykke skinke og litt agurk og paprika. Kjapt og godt.


#4

Balanse sa for siden:

Det hørtes veldig godt ut, Stompa. Rundstykkene, ikke å smøre flere hundre. :skremt:

Var det hjemmelagde rundstykker? Er det hjemmelagde som er vanlig?


#5

Charlie sa for siden:

Vi serverer bare kake og pølser hos oss. Hørtes ut som en god ide å ha rundstykker, ja.


#6

Nextlife sa for siden:

Dersom det er halve rundstykker:

  • Vestfoldsalat, eggerøre, spekeskinke/røket laks, dillkvast
    -Vestfoldsalat/lollo rosso, ost, skinke, tomat
  • Vestfoldsalat, skinke, asparges
  • Vestfoldsalat, hvit ost, paprika/persille
  • Lollo Rosso, roastbeef, løkringer, tomat
  • Vestfoldsalat, eggerøre, agurk, persille
    -Lollo rosso, avocado, tomat, sitron
  • Brie, marmelade, valnøtter
  • Vestfoldsalat, italiensk salat, et par skinkestrimler, paprika og persille

Jeg er i alle fall villig til å betale noen kroner mer for et rundstykkke med mye grønt, og som ser innbydende ut :)


#7

Stompa sa for siden:

Det var sånne halvstekte rundstykker/minibagetter som man steker ferdig selv; ikke frosne men sånne ferske. Og smøringa var egentlig bare hyggelig fordi vi var flere sammen som skravlet og hadde det gøy.


#8

Balanse sa for siden:

Gode tips, Nextlife. Hva er Vestfoldsalat?


#9

Balanse sa for siden:

Det hørtes koselig ut. Her skal vi smøre hjemme og levere i utsalget, så jeg får være litt kreativ basert på hva dere foreslår her.


#10

Nextlife sa for siden:

En kjempedeilig og crispy bladsalat som holder seg lenge etter at den er lagt opp. Jeg finner den i alle fall i de aller fleste dagvareforretninger. Ligger i en ganske stor pose som er oppblåst.


#11

Charlie sa for siden:

Ikke for å være kjip ellerno, men hadde ikke brukt såpass dyrt pålegg hvis det er ting som skal masseselges for en tier ( røkelaks osv). Kostprisen pr stk kan fort bli høyere enn det man får inn. Det spørs jo litt på omstendighetene også, men hos oss er det liten anledning til å sitte ned og spise for særlig mange, og da er det greiere med rundstykker hvor det ikke er masse løst på som kan skli ned på dresser og bunader. Men skal det være ordentlig kafe hvor man kan sitte ned og differensiere prisene er det naturligvis annerledes.


#12

Balanse sa for siden:

Neida, jeg tenkte på det, men det er fin inspirasjon. Det skal selges billig, og inntektene går til FAU, så det er en slags sponsing. Men jeg skal ha relativt få gjester 17., men har samtidig lyst til å dekke opp litt variert. Så det er mulig det bare blir en fin måte å sikre at innkjøpene jeg uansett må gjøre ikke ender opp som altfor mye rester.


#13

Nextlife sa for siden:

Jeg er vant til at det diffrensieres pris alt etter hvilket pålegg, og har på en måte litt "æresfølelse" på hva jeg leverer til slike tilstelninger.
Så vidt jeg har observert er de fleste som spiser mennesker fra møblerte hjem som greier å spise et rundtstykke med litt løse deler på, selv om de har dress eller budnad på.
Jeg spiser forøvrig like "pent" om jeg har shorts og t-shirt eller bunad på, men det er kanskje ikke vanlig :rolleyes:


#14

apan sa for siden:

Hardkokt egg i skiver er jo veldig godt - sammen med litt grønt kanskje?


#15

007 sa for siden:

You'll never walk alone og You don't know what you've got until it's gone.


#16

Bergensis sa for siden:

:gruble:


#17

Balanse sa for siden:

Kreativt av 007. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.