Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rødvinseddik - mengdeforhold ++ og bøffelmozzarella

#1

Penelope sa for siden:

Heisan

Jeg liker ikke oppskrifter der det står "smak til"...
Jeg liker konkret veiledning :nikker:

Når man i en salatdressing skal blande 2 ss olivenolje og 1 sjalottløk, og skal smake til med rødvinsedikk, salt og pepper - HVOR MYE rødvinsedikk kan det dra dreie seg om? (og salt og pepper for den saks skyld...)

Tilleggsspørsmål - fungerer det like bra med hvitvinsedikk?

Synes dere bøffelmozarella er godt i salat?

og ja - det er snart 17. mai..


#2

meisje sa for siden:

Jeg blander eddik og olje i forholdet 1 del eddik, 3 deler olje. Mer eddik enn det blir for surt i mine øyne. Jeg syns både balsamicoi dressing og honning sennepsfrø dressing med hvitvinseddik er godt til mozzarella.


#3

Penelope sa for siden:

Strålende. Da har jeg noe å gå ut fra :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.