Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

:gaah: En slumper bekjenner

#1

Agent Scully sa for siden:

Som styreleder på livstid i Oslo Slumpforbund af 1812 så måtte jeg jo selvsagt slumpe sammen en slags kake laget av en ferdigbunn, litt krem og noen bær til den store dagen i morgen. So far so good.

Men kremen ble til mascarpone-krem underveis. Og etter at den var ferdig så fant jeg ut at den ikke var søt nok, så jeg puttet litt mer sukker oppi. Who knew?!?! Sånt forteller de oss ikke i Heimstadlæren! (det er nok derfor faget forsvant fra timeplanen, ja)

Så dere kokebok-huer: Har det noensinne hendt at knase-knase-sukkeret løser seg opp i kremen over natten?

:grim:


#2

Katta sa for siden:

Nei. Neste gang bruker du melis. :klemme:


#3

Pamina sa for siden:

Du får pynte med dajmkuler, så skylder du på dem når det knaser. :løsningsorientert:


#4

Agurke sa for siden:

Pamina er lur. :nemlig:


#5

Kaprifol sa for siden:

:knegg: Jeg har ikke andre stjernetips enn melis. Fordi jeg har btdt. Er det noe kontingent i det forbundet, eller er det kanskje slump det også?


#6

Charlie sa for siden:

Knasing er vel bra !? :ja:


#7

Candy Darling sa for siden:

:latter: Er det derfor man bruker melis? Haha, jeg har alltid lurt på hvorfor man bare ikke kan bruke sukker.


#8

Malama sa for siden:

Det er derfor msn ettersukrer med melis ja.


#9

gajamor sa for siden:

Strø litt perlesukker på toppen. "It's a feature, not a bug".


#10

GinaK sa for siden:

.. eller litt sånn kakestrøssel, DET knaser jo uansett og passer fin-fint oppå bløtkakekrem.. :ja:


#11

Agent Scully sa for siden:

:gaah:
Hvorfor står det ikke varseltrekant på sukkerposen om slikt?


#12

Minerva sa for siden:

:haha: Hvis det er resten av medlemmene i Oslo Slumpforbund af 1812 som kommer på besøk, så går det nok greit. Litt knasing dødar ingen.


#13

Odelia sa for siden:

:knegg:

Alternativt kan du jo nevne vårens første flue som ble observert på kjøkkenet, men mistenkelig nok er borte nå..


#14

Nextlife sa for siden:

Sukker er relativt porøst, så det kan godt være at det er oppløst til i morgen :)


#15

Veronal sa for siden:

Sukkeret løser seg opp. Jeg har aldri brukt melis til sukring av krem, og jeg ettersukrer alltid.


#16

Candy Darling sa for siden:

Jepp, i krem har jeg også brukt sukker, men i mascarponekrem har det vært melis og vaniljesukker. Det er kanskje forskjell på hvor mye væske den utskiller?


#17

Veronal sa for siden:

Ah, jeg trodde HI mente at konsistensen til kremen ble mer mascarponeaktig underveis - ikke at HI hadde byttet ut kremfløten med mascarpone. :knegg: HI, da ønsker jeg deg lykke til. :knegg:


#18

Java sa for siden:

Hva man lærer på nett.


#19

Candy Darling sa for siden:

Å, sånn ja. Det kan godt være jeg misforsto, det ville nemlig vært typisk meg å skulle lage bløtkake, oi, ikke kremfløte, men se, en mascarponeboks, det har jeg jo brukt til dessert sammen med jordbær, det var skikkelig godt, det må da funke.

Liksom. :knegg:


#20

Java sa for siden:

CD: Har du ofte mascarponebokser liggende og slenge?


#21

Candy Darling sa for siden:

:knegg: Forbausende ofte. Og overraskende nok stort sett gått ut på dato. Jeg skal jammen sjekke den som ligger der nå.


#22

Candy Darling sa for siden:

Se der, ja! Expired 26.4. Hvem skulle gjettet det? Utfra at jeg kjøpte den for sikkert et par måneder siden? :blånn:


#23

Agent Scully sa for siden:

Mascen var preinnkjøpt og planlagt. Ettersukring var helt problemfritt, ingen knasing.


#24

Interference sa for siden:

Ehm, hvem er du? Jeg skjønner at det er et nickskifte på gang, men klarer ikke å finne ut hvem du er/var. :gruble:



#26

Karamell sa for siden:

Det lurte jeg også på.


#27

Karamell sa for siden:

:knegg: Fant det ut jeg også.


#28

Interference sa for siden:

Det er litt flaut! :flau: En av de bloggerne jeg har fulgt med på lengst av alle ting.


#29

Agent Scully sa for siden:

:knegg: Skal jeg bytte avatar? :blafre:

Men altså: Slumperen rir igjen. Sist gang var det 5 brune bananer som fattet min interesse. Og splatt-splatteti-splatt, litt mel, smør, sukker, bakepulver senere, så var det banankake p å gang.

Selv om det luktet godt, så ble det ikke godt. :sukk: Konsistensen var litt blanding av gym-matte og GLAVA isolasjon. Mulig jeg har snublet over et nytt materiale til passivhus, da ...


#30

Interference sa for siden:

:rofl: Hørtes utrolig digg ut!

Du kunne nå hatt en f....referanse i avataren en stund i alle fall. :knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.