Som styreleder på livstid i Oslo Slumpforbund af 1812 så måtte jeg jo selvsagt slumpe sammen en slags kake laget av en ferdigbunn, litt krem og noen bær til den store dagen i morgen. So far so good.
Men kremen ble til mascarpone-krem underveis. Og etter at den var ferdig så fant jeg ut at den ikke var søt nok, så jeg puttet litt mer sukker oppi. Who knew?!?! Sånt forteller de oss ikke i Heimstadlæren! (det er nok derfor faget forsvant fra timeplanen, ja)
Så dere kokebok-huer: Har det noensinne hendt at knase-knase-sukkeret løser seg opp i kremen over natten?
Jepp, i krem har jeg også brukt sukker, men i mascarponekrem har det vært melis og vaniljesukker. Det er kanskje forskjell på hvor mye væske den utskiller?
Ah, jeg trodde HI mente at konsistensen til kremen ble mer mascarponeaktig underveis - ikke at HI hadde byttet ut kremfløten med mascarpone. :knegg: HI, da ønsker jeg deg lykke til. :knegg:
Å, sånn ja. Det kan godt være jeg misforsto, det ville nemlig vært typisk meg å skulle lage bløtkake, oi, ikke kremfløte, men se, en mascarponeboks, det har jeg jo brukt til dessert sammen med jordbær, det var skikkelig godt, det må da funke.
Men altså: Slumperen rir igjen. Sist gang var det 5 brune bananer som fattet min interesse. Og splatt-splatteti-splatt, litt mel, smør, sukker, bakepulver senere, så var det banankake p å gang.
Selv om det luktet godt, så ble det ikke godt. :sukk: Konsistensen var litt blanding av gym-matte og GLAVA isolasjon. Mulig jeg har snublet over et nytt materiale til passivhus, da ...