Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Badegulv

#1

kisha sa for siden:

Vi kjøpte huset for ca. 20 år siden. Vi har to bad, begge med hvit linoleum. Nå er vi snart nødt pusse opp. I morges lå en bleiepakke på gulvet, med det resultatet av etiketten er kopiert og trukket inn i belegget. Vi har fått noe slike merker etter hvert. Bla. sto en kjølebag på et ene gulvet. Under var det fuktig. resulatet ble svarte flekker som trakk inn i belegget.

Vi har varmekabler, det kan være en av grunnene til at det ikke tåler å stå tette ting oppå. Bl.a. kan vi ikke ha på badematte, det blir for varmt.

Så kommer det store spørsmålet. Hvis vi går legger fliser, vi vil da oppleve at det blir blåmerker i gulvet, hvis noe blir liggende oppå?


#2

Azi sa for siden:

Du har flere muligheter av vaskemiddel på fliser enn på linoleum. Dessuten jeg har fått for meg at det er ikke så lett å få farget av ting på fliser enn på tre og gummi.


#3

Fluke sa for siden:

Jeg har opplevd dette med flekker på linoleum, men aldri på fliser. :)


#4

cilen sa for siden:

Ikke noen flekker på fisene hos oss ihvertfall. Du har ikke termometer på varmekablene da? Så kan du skru ned varmen litt.. ???


#5

kisha sa for siden:

Det var det jeg også trodde. Takk for innspill. Dessuten vil gulvene holde bedre på varmen med fliser, så det vil nok betale seg selv etter hvert.

Cilen: Kun badet nede har termostat. Vi har varmegjennvinningsanlegg og det er på badene varmen blir sugd ut. Derfor må vi ha det varmt der. Ingene av badene har viduer eller annen lufting.


#6

Ru sa for siden:

Jeg tror ikke dere vil få de samme merkene, men det bør fortsatt ikke ligge ting på gulvene.
Det fikk vi også beskjed om nå når vi la nytt gulv med varmekabler på badet.


#7

Canisa sa for siden:

Det blir ikke merker på flisene, nei, og som du sier så fordeler flisene varmen bedre og holder bedre på den. Som Ru sier skal man likevel ikke la ting ligge på flisene for da blir det veldig varmt. Ungene er fæle til å lage store hauger med klær på gulvet, og da blir det glovarmt.

Lykke til med oppussingen! Vi har et 10 år gammelt bad som er flislagt med de "hesligste" fliser (i alle fall etter min smak), så det blir nok ikke lenge før vi går igang med oppussing her også ...;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.