Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Wilmastek

#1

Fibi sa for siden:

Jeg antar at det er en variant av flintsteken. Svinekjøtt, marinert, og vakumpakket. De hadde dem på tibud på Icaen her, til tyve kroner kiloen, og med den fine 50%-lappen på, så fikk jeg to stykker for atten kroner. :knegg:

Men hvordan kan jeg tilberede den uten grill? Og hva kan jeg servere til? Typisk potetsalat eller bakt potet, eller finnes det noe annet snadder?


#2

Miraluca sa for siden:

Helt klart best på grill da! Men du kan grille i stekovnen, steke omtrent som svinestek, gjerne med termometer for å få riktig kjernetemperatur om du er usikker, ev som du ville gjort med koteletter (bare tenk at det er en forvokst kotelett)

Hvis eg har skjønt wilmasteken riktig, så er den av forbeinet til grisen mens flintsteken er fra bakbenet. Så største forskjellen er litt mer bein i forhold til kjøtt på wilmaen.


#3

Fibi sa for siden:

Ok, takk. Jeg får be kokkemannen ta ansvar for kjøttet, så kan jeg ta resten. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.