Mine barn syntes det er veldig godt. Jeg er ikke glad i fiskepinner og det er ikke det sundeste. Men kjøper de med torske file. Men av og til kan man spise dette. :ja:
Grove pitabrød
Kesam ( enten kan man lage dressing av kesam eller naturell)
Salat
Agurk
revet gullerot
Man kan ha i hva man liker.
Barna syntes det er super godt:ja: Og raskt å lage.
Fiskepinner kan en enkelt lage selv. Sier jeg som ikke er så flink til å lage mat. :humre: Så på God Morgen Norge i går og der laget de hjemmelagde fiskepinner og de skal testes selv av meg. Tok laks i passe biter og rullet dem i rugmel som var iblandet salt, pepper og tandorikrydder. Så da blir jo det i alle fall sundt, så da blir det jo sunn middag med grovt pitabrød og god salat såvidt jeg kan skjønne?
Det er vel strengt tatt nokså lite fisk, og veldig mykje fett (frityrsteikt), men eg syns det må vere heilt greit i ny og ne, og fint for barn som ikkje et annan fisk.
Der er jo også stor forskjell på fiskepinnar - enkelte syns eg verkar betre, utan at eg har samanlikna varedeklarasjonen. Kanskje er det forskjellar på kva olje som er brukt også. Sånne større bitar med panerte fiskestykker er jo enda betre da - meir fisk :)
Vi kan ikkje bruke fiskepinnar på grunn av allergi, men lagar nokre veldig gode sjølv. Dei må i alle fall kallast sunne, og ungane mine et enorme mengder fisk når dette er servert.
Det blir mye bedre om man panerer fisken selv. Rull fiskebitene i mel først, så i sammenvispet egg, og så i brødrasp. Jeg steker i ovnen og blander litt krydder i brødraspen.
Jeg skal jammen prøve å lage selv:ja:.Barna elsker fiskepinner. Jeg har kjøpt de på meny med torskefile og lite mettet fett. Men de er frityrstekt så er jo ikke det beste. Men av og til er det jo greit.
Jeg kjøper grove pita brød på Meny:ja:.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.