Min datter gifter seg på lørdag, og jeg lager maten....Har bare et par spørsmål: Kan ostekake lages 2 dager før? Dvs. kan jeg lage den i dag når den skal være til lørdag?
Og så tenkte jeg å lage slike ruller/lefser med laks og seranoskinke. Er det i orden å lage det dagen før? Og har noen en veldig god oppskrift på dem?
Kaken kan lages i dag, ja. De rullene ville jeg nok ikke laget før samme dag, altså... de blir litt "soggy" av å stå lenge, men hvis du lager dem seint i morgen kan det vel gå. Har ikke oppskrift, men det er vel strengt tatt bare å smøre lefsene med Philadelphia e.l., ta på laks eller skinke og kanskje noe ruccola eller friske urter eller noe? :enkel:
Ostekaken kan du lage i dag, resten vet jeg ikke. Men du kan iallefall vaske salat, dele skinke, laks og gjøre det meste klart dagen i forveien.
Lykke til med bryllupet. :ja:
Jeg ville ikke lagd rulladene før samme dag, fuktighet fra de andre ingrediensene trekker inn i lefsa, og gir "gammelsmak" og en ubhehagelig konsistens.
Takk, da tror jeg at jeg venter med lefsene til lørdagen. Ikke så veldig stort, men 45 stykker.
Rart å gifte bort datteren sin, kan ikke skjønne hvor tiden har gått.
Det er nok greit å vente med lefsene, ja. Men kakene blir bare bedre av å lages litt i forkant.
Lykke til med bryllup. Jeg syns konfirmasjonen var rar, kan bare tenke meg hvordan det må være når de gifter seg.
Håper dere alle får en flott dag. :hjerter:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.