Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Måtte ringe 113 fra sykehuset (AN.no)


#2

Søster sa for siden:

Kjenner ikke til denne historien, men har opplevd mye rare klager fordi folk forventer at alt skal bli bra når de kommer på sykehus. Men det er jo ikke alt det går an å fikse, og noen fortsetter å ha smerter, og noen blir aldri friske. Sånn er det dessverre.


#3

MokkMokk sa for siden:

Jeg er ikke overrasket. :niks:
Mange avdelinger ved sykehuset er mildt sagt elendige på smertelindring, og noen ganger kan det virke som man tror at det bor en potensiell narkoman i enhver pasient.


#4

Go\jenta sa for siden:

Jeg jobber på kirurgisk avd, og velger å tro på pasienten når vedkommende gir uttrykk for smerter. Så lenge de har smerter, blir de selvfølgelig ikke narkomane, og vi passer på at de trapper ned på smertestillende til de skrives ut. På kir avd er vi selvfølgelig svært fokusert på smertelindring, men det bør gjelde på medisinske avd også. Synes det er helt umenneskelig å ikke ta pasienter på alvor i forhold til smerter, og at det høres ut som personalet i den nevnte situasjonen ikke gjorde jobben sin!:(


#5

Skremmern sa for siden:

Gamle mennesker er da flinke til å klage også, til tross for god hjelp.


#6

Ingrid-lille sa for siden:

Pasienten lå innlagt kirurgisk avdeling. Det kan ha vært travelt i avdelingen og det kan ha vært kommunikasjonssvikt mellom pleiere og pasienten.

En slik sak har jo også alltid to sider og i denne er det kun den ene parten som uttaler seg, noe som også preger nyheten.


#7

jane sa for siden:

Her har man saken fra en side. Jeg går ikke på den jeg.


#8

Ingrid-lille sa for siden:

Utdrag fra AMK-loggen viser at han faktisk ringte altså. Det stod i Nordlys i dag. :nemlig: (vet ikke om det var det du mente med at du ikke går på den)


#9

kisha sa for siden:

Jeg har en kollega som opplevde noe lignende. Han hadde vært ute på representasjon for firmaet og tatt noen pils. En nyrestein blokkerte urinrøret og han hadde et helvete. Det endte med at de stakk hull rett inn i blære for at han skulle få tømt seg. Jeg forsto på han at det var skikkelig vondt. Det er ikke bare klaging.


#10

jane sa for siden:

Det jeg mente var at det ligger nok mye bak som ikke har kommet frem i artikkelen.


#11

Storm sa for siden:

Det minner meg om da jeg var på føden. Mannen var ute for å kjøpe noe mat, og jeg hadde akkurat fått epidural, og rakk ikke fram til snoren for å kalle på noen. Så da ringte jeg fødeavdelingen fra mobilen.

Stakkars mann som hadde så sterke smerter.


#12

Ingrid-lille sa for siden:

Ja, det er jeg helt klart enig med deg i!


#13

Skremmern sa for siden:

Jeg kjenner en som kjenner en som kjenner en gammel mann som bare klager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.