Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Couscous i riskoker

#1

iben sa for siden:

Går det bra??


#2

Interference sa for siden:

Jeg aner ikke, men lurer fælt på hvorfor? Det tar jo ingen tid å lage på vanlig måte i pannen, og er omtrent umulig å gjøre feil.
Jeg aner forresten ikke hvordan en riskoker funker eller hvordan man gjør den rent, men ser for meg at det vil bli utfordrende å få vekk alle de små grynene?


#3

Stikka sa for siden:

Hvorfor? Couscous lager seg jo selv. Bare ta grynene i en bolle, hell kokende vann over og dekk med plastfolie. Ferdig på fem minutter. Bare å røre litt med gaffel og så ferdig til servering. Jeg lager i serveringsbollen.


#4

Ru sa for siden:

Nei, det tviler jeg på. Det koker jo ikke opp på samme måte?

Det går jo kjappere uten ...


#5

Luftslottet sa for siden:

Couscous lager jeg med vannkoker, som beskrevet over.

Bulghur derimot, funker strålende i riskoker. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.