De kan vel ikke trekkes to ganger??
Kan man steke dem? Ha dem i en grateng eller noe??
(Dusten meg er redd for at de små gjestene skal få for lite mat, blei kanskje 40 pølser FOR mye. :sparke: )
Pølsegrateng, sikkert? Den må vel kunne fryses, så kan du lage opp mye. Her ble gårsdagens pølserest omelettfyll i dag. Den var riktignok grillet, men vi har da brukt kokt pølse i omelett også.
Selvsagt kan de varmes igjen! :jupp:
Eller hva med å kutte opp for å bruke de til pytt i panne? Da kan du virkelig tømme kjøleskapet for rester. Tenker de kan brukes til de meste de kunne ha blitt brukt til "ferske".
Jeg har aldri brukt pølser som allerede har vært varmet opp, men jeg steker i blant pølsebiter sammen med biter av gulrot, brokolli og blomkål og legger i matpakken til Knerten. Han liker det godt.
Dette er også godt:
Pølsebiter, løk og hvitløk stekes i ei panne til løken blir mør. Egg piskes sammen og helles over, og det surres lett i panna. Has over i en ildfast form. Oppå legges et lag hjemmelaget potetmos, og deretter litt ost. Gratineres i ovnen.