Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rester av pølser etter barnebursdag

#1

Grøten sa for siden:

Ja, hva gjør man med dem??
Kaster??

De kan vel ikke trekkes to ganger??
Kan man steke dem? Ha dem i en grateng eller noe??
(Dusten meg er redd for at de små gjestene skal få for lite mat, blei kanskje 40 pølser FOR mye. :sparke: )


#2

Matilda sa for siden:

Pølsegrateng, sikkert? Den må vel kunne fryses, så kan du lage opp mye. Her ble gårsdagens pølserest omelettfyll i dag. Den var riktignok grillet, men vi har da brukt kokt pølse i omelett også.


#3

polarjenta sa for siden:

Kutte dem i biter, fryse og bruke i pølseapskaus går også an.


#4

Acino sa for siden:

Selvsagt kan de varmes igjen! :jupp:
Eller hva med å kutte opp for å bruke de til pytt i panne? Da kan du virkelig tømme kjøleskapet for rester. Tenker de kan brukes til de meste de kunne ha blitt brukt til "ferske".


#5

C3PO sa for siden:

Lage innbakte pølser? Også kjent som pigs in blankets.


#6

Snø sa for siden:

Jeg skulle spist flere skjønner jeg :fnis:


#7

Fadese sa for siden:

Jeg har aldri brukt pølser som allerede har vært varmet opp, men jeg steker i blant pølsebiter sammen med biter av gulrot, brokolli og blomkål og legger i matpakken til Knerten. Han liker det godt.

Dette er også godt:
Pølsebiter, løk og hvitløk stekes i ei panne til løken blir mør. Egg piskes sammen og helles over, og det surres lett i panna. Has over i en ildfast form. Oppå legges et lag hjemmelaget potetmos, og deretter litt ost. Gratineres i ovnen.


#8

Grøten sa for siden:

Du spiste ALT for få!!! :nemlig:

Takk for tips alle. Ser i alle fall at de trygt kan brukes igjen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.