Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Foccacia - oppbevaring

#1

Neket sa for siden:

Jeg lager Foccacia. Jeg trenger den rett etter jobb i morgen, helst i serveringsbiter, men jeg har ingen mulighet for å dra hjem og gjøre dette før jeg trenger den. Hvordan oppbevarer jeg den på best mulig måte så den ikke tørker inn?


#2

Neket sa for siden:

Ingen som vet? :skingrestemme: Jeg skal legge meg snart!


#3

Slettet bruker sa for siden:

pakk den i plast når den er avkjølt. Det går helt fint.


#4

Slettet bruker sa for siden:

og så skjærer du den opp rett før den skal serveres.


#5

Niobe sa for siden:

Ja, avkjøl helt og pakk i plast.


#6

Neket sa for siden:

Takk takk. Jeg kan ha den på kontoret i morgen selvom det tidvis er badstue der inne?



#8

Slettet bruker sa for siden:

Det er så mye olje i at det ikke svetter særlig mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.