Mat og kosthold: Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. Foccacia - oppbevaring #1 Neket sa for 13år siden: Jeg lager Foccacia. Jeg trenger den rett etter jobb i morgen, helst i serveringsbiter, men jeg har ingen mulighet for å dra hjem og gjøre dette før jeg trenger den. Hvordan oppbevarer jeg den på best mulig måte så den ikke tørker inn? #2 Neket sa for 13år siden: Ingen som vet? :skingrestemme: Jeg skal legge meg snart! #3 Slettet bruker sa for 13år siden: pakk den i plast når den er avkjølt. Det går helt fint. #4 Slettet bruker sa for 13år siden: og så skjærer du den opp rett før den skal serveres. #5 Niobe sa for 13år siden: Ja, avkjøl helt og pakk i plast. #6 Neket sa for 13år siden: Takk takk. Jeg kan ha den på kontoret i morgen selvom det tidvis er badstue der inne? #7 Slettet bruker sa for 13år siden: Det går helt fint. #8 Slettet bruker sa for 13år siden: Det er så mye olje i at det ikke svetter særlig mye.
#1 Neket sa for 13år siden: Jeg lager Foccacia. Jeg trenger den rett etter jobb i morgen, helst i serveringsbiter, men jeg har ingen mulighet for å dra hjem og gjøre dette før jeg trenger den. Hvordan oppbevarer jeg den på best mulig måte så den ikke tørker inn?
#6 Neket sa for 13år siden: Takk takk. Jeg kan ha den på kontoret i morgen selvom det tidvis er badstue der inne?