Fryseren har blitt stående litt åpen for andre gang på kort tid.
Hva gjør jeg med den maten som har blitt halvveis tint for andre gang?
Kan den fortsatt spises?
Vi har rimelig smekkfull fryser og jeg håper virkelig ikke vi må kaste all maten.
:sparke: jeg ville ikke sagt at det er menneskemat. Om det blir frosset ned igjen nå, blir det tint opp for tredje gang før det skal spises - og det er for mye.
Noe av maten kan sikkert reddes hvis det fremdeles er frosset liksom litt inni det andre?
Jeg hadde kastet det etter første gangen ... :sparke:
De gangene ( :gaah: ) det har skjedd hos oss har vi spist det som kunne spises samme dag (og dagen etter) og kastet resten.
Så dere mener at maten som også ble halvveis tint forrige gang må kastes.
Jeg er egentlig litt enig i det altså, men det er halve fryseren det gitt.
Mye av det har bare tint litt i kantene og det kan jeg vel fryse igjen eller?
Kommer litt an på hvor mye tint det er ville jeg ha sagt. Det i bunnen på fryseren er kanskje mer frosset enn det på toppen? Det som bare er tint i kantene hadde jeg frosset igjen. Forferdelig surt å måtte kaste alt sammen!
Jeg hadde nok og kastet det som var begynt å tine. Men det som lå i bunn av skuffene og inni andre matvarer og som ikke var begynt å tine noe særlig hadde jeg tatt vare på.
Utrolig kjipt da! Heldigvis piper fryseskapet vår, elles hadde vi nok gått på den smellen en del ganger vi og. For kjøleskapet står titt og ofte på gløtt når ungene har vært der!
Hadde ikke bekymret meg en cm engang, så lenge det er snakk om halvtint og ikke helttint/varmt. Kjøtt som ligger halvfrossent på -2-3 grader holder i mnd vis.
Det som plutselig ble et problem nå er jo at jeg lukket fryseren da jeg oppdaget det og nå er jo maten frossen igjen.
Jeg husker ikke akkurat hva det var som ble halvtint og ikke.
Tror kanskje jeg satser på at det går bra jeg.
maten vil vel lukte høgg når det tiner og det er dårlig?