Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan skjære opp gulrotkake? Haster!

#1

Morella sa for siden:

Jeg har lagd en gulrotkake i langpanne. Hvordan kan jeg dele opp denne i pene biter uten at stykkene ser helt forferdelige ut? Fins det noen lure triks?


#2

Najade sa for siden:

Triks og triks, men jeg bruker å tørke av kniven etter hvert knivstrøk (heter det det?!).

Da antar jeg at du som meg synes det ikke er så pent med smuler i kremen. Om du mener noe annet, så vet jeg ikke.


#3

GydaG sa for siden:

Skyll kniven i varmt vann, da blir det så fint atte.


#4

Benzo sa for siden:

:nemlig:


#5

Morella sa for siden:

Takk for svar! Det var vel både for å ikke få smuler i kremen og krem klint ut over hele kaka jeg tenkte på Najade.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.