Morella sa for siden:
Jeg har lagd en gulrotkake i langpanne. Hvordan kan jeg dele opp denne i pene biter uten at stykkene ser helt forferdelige ut? Fins det noen lure triks?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Morella sa for siden:
Jeg har lagd en gulrotkake i langpanne. Hvordan kan jeg dele opp denne i pene biter uten at stykkene ser helt forferdelige ut? Fins det noen lure triks?
Najade sa for siden:
Triks og triks, men jeg bruker å tørke av kniven etter hvert knivstrøk (heter det det?!).
Da antar jeg at du som meg synes det ikke er så pent med smuler i kremen. Om du mener noe annet, så vet jeg ikke.
GydaG sa for siden:
Skyll kniven i varmt vann, da blir det så fint atte.
Benzo sa for siden:
:nemlig:
Morella sa for siden:
Takk for svar! Det var vel både for å ikke få smuler i kremen og krem klint ut over hele kaka jeg tenkte på Najade.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.