Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørkede tranebær fra Meny - MED sukker?

#1

Kumilla sa for siden:

Jeg prøver å være litt lavkarbo om dagen. Og har bl.a. bakt et brød med mandler og tranebær. Har kjøpt tørkede på Meny, de som henger sammen med andre poser med nøtter og tørket frukt osv. leser bakpå nå at de inneholder SUKKER!!!! Sykt. Tilsetter de sukker?
Da er jo vitsen borte, fra nå av = godteri nesten.


#2

Veronal sa for siden:

Står det på innholdsfortegnelsen "tranebær, sukker"?


#3

Veronal sa for siden:

Jeg googler og det ser ut som det er vanlig å tørke tranebær og samtidig søte dem.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Det ER jo sukker i frukt, kanskje det bare er det naturlige sukkeret? Hvis det står at det er tilsatt sukker i det så er det tilsatt vanlig sukker ja, men står sukker som en del av næringsinnholdet så er det nok bare det naturlige sukkeret i frukten.
De tilsetter sukker i noe tørket frukt, feks. mango. Men akk, så godt det er, sukk.


#5

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har sett tørkede tranebær uten tilsatt sukker – i alle fall ikke i vanlige kolonialforretninger. Tranebær er temmelig surt sånn i seg selv, og de tørkede man får kjøpt er jo søte som rosiner, minst.


#6

Kumilla sa for siden:

Utrolig kjipt i alle fall, det står i innholdsfortegnelsen. I morra skal jeg ihvertfall til helsekosten og kjøpe der, UTEN.


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg har ikke funnet usøtede tranebær noe sted, ikk epå helsekost heller. De er søtet med fruktsaft i steden, mer naturlig, men like lite lavkarbo.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.