Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lys og mørk soyasaus (dim-sum)

#1

Fluke sa for siden:

Hva er forskjellen?
Jeg skal lage dim-sum og oppdaget først nå at soyasausen skulle være lys. Funker det med mørk også?

Noen som vet om jeg kan fryse disse etter at de er satt sammen? Skal jeg fritere dem pittelitt eller helt før jeg eventuelt fryser dem?


#2

Fluke sa for siden:

Tusen takk Hattifnatten! :blomster:
Jeg kan lage dem i kveld, sette dem i kjøleskap, og så fritere dem i morra?

Ut ifra det jeg leser om dim-sum nå gjør det ikke så mye at jeg ikke fikk fatt i spinat. :)


#3

Fluke sa for siden:

De ble kjempegode! :D
Puttet litt paprika inni dem også. Skal egentlig ha dem som forret i morra, men måtte jo prøvesmake nå i kveld. Jeg tror jeg tryner litt på matsammensettingen i morra; Dim Sum som forrett, curry-gryte som hovedrett og vaniljekrem med bjørnebær til dessert, men er overbeveist om at det blir godt uansett. :nikker: Vinen (som jeg snakket om i en annen tråd) prøver vi, og om det krasjer totalt blir det vann å drikke til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.