Pingis sa for siden:
Hvis du bare kunne spise ett pålegg på skiva resten av livet, hva ville det da blitt?
Jeg tror jeg ville endt opp med hvitost. Vanlig, døll norvegia. Med eple oppå.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Pingis sa for siden:
Hvis du bare kunne spise ett pålegg på skiva resten av livet, hva ville det da blitt?
Jeg tror jeg ville endt opp med hvitost. Vanlig, døll norvegia. Med eple oppå.
Bergensis sa for siden:
Brunost med svigersmors heimelaga bringebærsyltetøy, evnt. Noras med bringebær og rips.
amor sa for siden:
Å hjelp... den var ikke lett. Jeg er ikke veldig glad i skiver i det hele tatt, men om jeg måtte velge så hadde det nok blitt hvitost med forutsetning av at jeg kunne velge mellom tomat, agurk, eple og paprika på toppen!
Neket sa for siden:
Leverpostei. Fra gul boks.
Bluen sa for siden:
Kokt egg.
Anne C sa for siden:
Dansk leverpostei tror jeg. Eller brie.
Niobe sa for siden:
Hardkokt egg.
Divine sa for siden:
:dulte: Du och jag!
Harriet Vane sa for siden:
Gulost. Det har vært mitt yndlingspålegg siden 1975 og er det jeg alltid vender tilbake til.
Apple sa for siden:
Noe med majones. Leverpostei eller skinkesteik.
Albertine sa for siden:
Leverpostei fra gul boks med rødbeter og majones.
Appelsin sa for siden:
Kvitost. Som jeg sier. Kjært barn, mange navn.
Jeg spiste brunost fra jeg var 1-7 år, deretter jordbærsyltetøy i ett år, for så å fortsette med brunost helt til jeg ble myndig :knegg:
Åh, jeg er så fleksibel i matveien.
Appelsin sa for siden:
Forresten så vil jeg veldig gjerne ha agurk også, oppå kvitosten.
Toffskij sa for siden:
Kokt skinke (med dijonsennep under).
Blå sa for siden:
Om jeg bare kunne hatt et ville nok jeg også valgt hvitosten.
Men jeg håper at jeg aldri kommer i den situasjonen. :matvrak:
Albertine sa for siden:
Jeg ville forresten ha svart brunost med hjemmelaget bringebærsyltetøy hadde det ikke vært fordi jeg blir så utrolig kvalm av det. Det er det besteste som finnes.
trøtt sa for siden:
Uten tvil hvitost.
Morella sa for siden:
Jalapeoost.
Rabbit sa for siden:
Hvis jeg måtte velge,noe jeg håper å slippe,må det bli Stabburets leverpostei i den gule boksen.
Input sa for siden:
Jeg også.
Tangina sa for siden:
Gulost (Norvegia - absolutt ikke Jarlsberg) eller kokt skinke (men ikke den i økonomipakke - det må være de dyre firkantede fra Gilde eller lignende). Gjerne med små sylteagurker på.
mina sa for siden:
Hvitost. :nemlig:
Jeg vekslet mellom hvitost og leverpostei i barndommen og langt oppover i tenåra. Gjerne flere mnd i strekk med det samme pålegget.
Nå er jeg litt mer variert i påleggsveien, men vender alltid tilbake til hvitosten.
Røverdatter sa for siden:
Enten brie med paprika eller kokt egg med tomatskiver.
Zulu sa for siden:
God leverpostei. Dansk eller svensk.
Fersken sa for siden:
Jeg greier ikke å velge mellom disse tre:
Pepper Lemon sa for siden:
Tough one. Default er noe annet enn hva jeg ville hatt resten av livet. Kaviar er default, fordi det går kjappest. Leverpostei med rødbeter eller makrell i tomat med agurk er større favoritt.
GeekyGirrrl sa for siden:
Kokt skinke og majones og agurk.
Som poden sier det: "Sinke manones og agurk"
Mrs. Longbottom sa for siden:
:dulte:
Med kaviar.
Dragen sa for siden:
Jubelsalami.
malou sa for siden:
Hadde vært et trist liv uten kaviar, ja.
scilla sa for siden:
Ekte geitost fra Bryn gårdsmeieri i Trysil. Helst med rørt tyttebær på.
ingling sa for siden:
Hvitost. De månedene jeg ikke kunne spise det, var lange. Jarlsberg er favoritten her.
Ole Brumm sa for siden:
Brunost.
Karamell sa for siden:
Nugatti var min første tanke, men kanskje banan og syltetøy eller brunost og syltetøy ved second though. :søtmoms:
Pasta sa for siden:
Den var vrien, håper jeg aldri må velge.
Det står mellom nugatti, kokt egg eller norvegia/hamburgerrygg. Alt med bremykt under.
Daisy sa for siden:
Philadelfiaost og røykelaks.
Bobbelur sa for siden:
Jeg er så lite glad i mat/går så fort lei at jeg kunne ikke levd på ett pålegg resten av livet.
Når DET er sagt, så er det beste jeg vet i brødveien fersk loff med smør og sjokade på. Ikke bra for magen min i det hele tatt, men det er det optimale. :barnslig og egen:
løve70 sa for siden:
Håper aldri jeg må ta det valget, men om jeg hadde måttet hadde jeg landet på hvitost.
Filifjonka sa for siden:
Norvegia med paprika, tomat, salat eller agurk.
Rug sa for siden:
Gulost. Eller kanskje brunost. Eller gulost.
millact sa for siden:
Vita sin kyllingpostei.
Ine sa for siden:
Makrell i tomat, tror jeg.
Albertine sa for siden:
:rekker tunge til Appelsin:
silje sa for siden:
Røke laks
Veronal sa for siden:
Leverpostei eller philadelphia med kokt skinke over.
Ru sa for siden:
Nugatti. Det har gått bra så langt.
Enhjørning sa for siden:
Har vi hvitost, Norvegia ja, i huset, overlever jeg alltid.
Dixie Diner sa for siden:
Tartex. dilla
Chablis sa for siden:
Brunost.
Frøydis sa for siden:
Gräddost med epleskiver.
Manga sa for siden:
Da hadde jeg nok valgt gulost.
Slettet bruker sa for siden:
Gulost. Det blir jeg aldri lei av.
Isolde sa for siden:
Tror det måtte blitt røykelaks eller roastbiff. Men jeg hadde nok gått på veggene.
Tror jeg må kjøpe inn litt laks neste gang jeg handler. Er ingen pålegg som frister lenger.
Matilda sa for siden:
Gulost, fortrinnsvis Jarlsberg. Til tross for at jeg egentlig burde være lei det, siden det er det jeg spiser aller mest av når jeg går gravid - det er det mest kvalmevennlige. Jeg varierer gjerne garnityren, da. Agurk, paprika, ei skive Summerred i sesongen … :nam: Kan også kombineres med pastramiskinke, som er defaultpålegg nummer to.
indie sa for siden:
Ost og skinke. Med agurk på toppen og gjerne alfalfaspirer under.
Sol sa for siden:
Vossafår. Med smør.
Lilith sa for siden:
Jeg tror det må bli hvitost og agurk, eller fårepølse og majones:)
Mandino sa for siden:
Ovnsbakt leverpostei med majones og agurk.
rine sa for siden:
Norwegia-ost. Vanlig type. Hvis jeg kunne fått med paprika eller agurk, ville jeg blitt ekstra glad.
HSJ73 sa for siden:
Kaviar, med eller uten gulost oppå.
Stellebord sa for siden:
Jeg velger meg Jarlsberg. Gjerne med paprika.
Flubby sa for siden:
Fårepølse med agurk, og sjokade :like barnslig som Bobbis:
Kaija sa for siden:
Kombi gulost og skinke (evt saltpølse) m. paprika, salatblad og agurk
Eller kokt egg m. kaviar
dharma sa for siden:
Jordbærsyltetøy med hvitost. Har dårlig matlyst på morgenen, men det går alltid ned.
Sissel sa for siden:
Fårepølse tror jeg, med agurk på.
Katta sa for siden:
Leverpostei med agurk eller rødbeter. Eller hjemmelaget jordbærsyltetøy. :gruble:
Arona sa for siden:
Står mellom leverpostei og servelat tror jeg. Med slangeagurk og salt/pepper.
tiddelibom sa for siden:
Go' og mager salami (den er bare SÅ mye bedre enn vanlig salami), med philadelphiapost (naturell) under.
goldnugget sa for siden:
Synnøve fløtemysost!
Mjau sa for siden:
Om jeg skulle valgt et pålegg for resten av livet ville jeg valgt gräddost. :slurp:
Spiser det sjeldent, men det er jo såååå godt!
Mirasol sa for siden:
Jubelsalami.
Fløyel sa for siden:
Leverpostei fra gul boks med agurk.
iben sa for siden:
Egg med majones og tomat!
Joika sa for siden:
Norvegia. Den kan toastes, og det er uvurderlig.
Snill & grei sa for siden:
Brunost med syltetøy på - mmm
Hyacinth sa for siden:
Krydderskinke.
oslo78 sa for siden:
Ferske jordbær i skiver.
Marit K sa for siden:
Hjemmelaget jordbærsyltetøy. :nam:
Martis sa for siden:
Jeg spiser mye hvitost, og jeg blir ikke lei. Gjerne med agurk på.
Mams sa for siden:
Hvitost. Enten med kaviar under eller epleskiver oppå.
Men brødskive med bananskiver og litt oboy oppå er også godt.
Guttemammis sa for siden:
gulost!
Susse sa for siden:
Gulost
Nenne sa for siden:
Syltetøy.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.