Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken rødvin til currygryte?

#1

Fluke sa for siden:

Noen tips?


#2

liefje sa for siden:

Du mener saann Thai-curry-gryte eller annen slags asiatisk, sterkt krydret mat? Da maa jeg dessverre skuffe deg og si at rödvin ikke er noe godt til. Av hvitviner gaar det med en Gewürstraminer fra Alsace, men ellers ingenting. De drikker ikke noe saerlig vin i Asia. De drikker te, vann, juice (eller öl) til mat. Vin passer rett og slett ikke til, bortsett fra den nevnte hvitvinen. Synes jeg.


#3

Fluke sa for siden:

Ja, det er sånn mat jeg mener.
Jeg spurte på polet og fikk samme svar som du ga meg, men jeg nekter å drikke annet enn rødvin, så jeg kjøpte en veldig mild en. :sikkert tåpelig og sta:


#4

Sitron sa for siden:

Øl til curry.


#5

Fluke sa for siden:

Ja, polmannen sa det også. Men jeg er som sagt tåpelig og sta ... :flau:
Mulig jeg sender mannen ut etter øl i morra da.


#6

Fluke sa for siden:

Hrmf. Nå har jeg allerede kjøpt kjedelig og smakløs vin. Kanskje jeg bare skal drikke den selv i dag da? ;)


#7

Fluke sa for siden:

J.P Chenet (cab/syrah).


#8

Fluke sa for siden:

Vet ikke. Men det var en med lite smak i følge fyren på polet. Og sånn sett regner jeg med at den er en av de kjedelige du snakket om. :p

Har aldri smakt den før. Kanskje jeg drikke litt i dag da?


#9

liefje sa for siden:

Naa fikk jeg lyst paa vin.


#10

Benzo sa for siden:

Hvis currygryta er skikkelig hot, kan det bli litt "eksplosjon" i munnen med rødvin. Jeg drikker vin til milde indiske retter og det går helt fint. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.