Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eggerøre og kokt egg gjør seg over natta i kjøleskap, ja?

#1

Skremmern sa for siden:

Ble med et usikker, og vil helst unngå vonde mager. Lagde matpakker i går for å spare tid i dag, men så må jeg sjekke om det er ok før jeg sender det med!


#2

Niobe sa for siden:

Ja, går helt fint. Vi hardkoker gjerne mange egg, og har dem liggende i kjøleskap (med skall) i et par dager, og bruker som pålegg. Dag to blir de mindre fine i fargen, men de smaker like godt.



#4

Tåtti sa for siden:

Jepp. Eggerøre har det også fint i kjøleskapet noen dager i en tett plastboks. Ingen som har fått vonde mager av det her, i hvert fall.


#5

Koko sa for siden:

Eggerøre og omelett kan slippe litt fuktighet, men blir på ingen måte dårlig. :)


#6

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Hardkokte egg holder i mange dager, jeg pleier ofte å koke opp en pakke og ha liggende i kjøleskapet på jobben.


#7

Tallulah sa for siden:

Det holder seg helt fint, men jeg syns ikke det smaker like godt. Kokte egg er OK, men eggerøre fra dagen før syns jeg ikke noe om. Nå lager jeg ganske kremete eggerøre, ikke sånn hard hotellrøre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.