Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Donald-søppel!

#1

Frost sa for siden:

Vi abonnerer på Donald. Jeg er så lei av det plastikk tullet som følger med hver eneste uke. Det er jo bare søppel! Tingene går i stykker bare man ser på det. Her går det faktisk rett i søpla før det blir spredt rundt. Plastikk er det jo rundt bladet også.

Dette er jo rett og slett miljøfiendtlig. Har mest lyst til å boikotte hele Donald. :mad:

Her fant jeg faktisk en artikkel om dette: www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.1738096


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg er i og for seg helt enig, men femåringen elsker disse småtingene som følger med, og gleder seg hver uke til mandag. Synd at det meste går så fort i stykker.


#3

Erica sa for siden:

Man kan abbonere på Donald uten den ekstra-tingen som følger med :åpplyser:


#4

Anne sa for siden:

Markus liker dem også, jeg kaster dem riktignok ganske kjapt, da de ødelegges fort.


#5

kisha sa for siden:

Du kan jo ikke forvente at disse småtingene skal vare lenge heller, det er jo bare billigjugl.


#6

Frost sa for siden:

Jeg vet at det er billigjuggel. Jeg vil ikke ha søppel.
Skal sjekke om man kan få uten, som det ble opplyst over her.

Tenk hvor mange Donald som blir solgt hver uke. Det blir et helt søppelberg med ubrukelig plast.


#7

Honda sa for siden:

før var det jo bare en ting med av og til, og masse av det holdet lenge.

Har masse leker og ting fra donald på hytta som har blitt tatt vare på og holdt i flere år.


#8

Milfrid sa for siden:

Jeg er enig! Har en 7-åring som elsker sånn dilldall, men vi kjøper mer eller mindre konsekvent de bladene som ikke har masse plastikkdritt inni, blir gal av at det går i stykker omtrent før det tas i bruk, og så bare blir slengende rundt :mad:


#9

Nelly Nickers sa for siden:

Jepp! Jeg er så enig med deg Frost.
Og i én tredjedel av tilfellene er det en eller annen type pistol, har jeg inntrykk av. Guttene mine tar jo fullstendig av.


#10

Frost sa for siden:

Nå har jeg sendt mail til Donald.
Fant bare ut at man kunne bestille abonnement uten ekstraprodukt, men ikke avbestille. Vi har vært abonnenter i mange år.


#11

gullet sa for siden:

Det er jo ikke bare Donaldbladene som har sånn plastdritt med, nesten alle tegneserieblader for barn har med noe sånt!


#12

Olympia sa for siden:

Det verste er Prinsesse-bladet. De tingene går i stykker så fort at til og med min trassige treåring har skjønt at det ikke er noe vits å kjøpe bladet.


#13

liefje sa for siden:

Min sönn paa 3,5 aar faar alltid velge seg et barneblad naar vi skal paa reise. Han velger basert paa den plastikkdritten og bryr seg svaert lite om bladet. Jeg pleier aa "miste" plastdritten saa fort som mulig. Det er nemlig grusomt naar de legger sin elsk paa slike ting som maa tapes sammen etter en dag men som likevel "SKAL MED UT PAA TUR" :skrikestemme:


#14

MokkMokk sa for siden:

Vi abonnerer ikke, men kjøper Donald nå og da - som regel de gangene storesøster er med i butikken. Og jeg har også ergret meg grønn over det plastspetakkelet som følger med. :gaah: Sist gang var det en skytesak i skumgummimateriale, som man skulle tro ble holdt sammen av luft og velvilje. Tror det tok ti minutter før greia gikk fullstendig i oppløsning. :skuffet:


#15

Polyanna sa for siden:

Ja, og det verste er jo at Donald liksom skal ha blitt miljøvennlig. :snill:

Her er også lekene stor stas. En gang i skuddåret er det morsomme og faktisk litt holdbare ting. Kunne de ikke bare hatt Disney-figurer, for eksempel? Der har vi noen som har holdt lenge. Den der sugekoppgreia som kom denne gangen var også umåtelig populær og kan sikkert holde en stund.

Men alle de ræl-tingene som det bare blir smådeler og søppel med en gang - :gaah:


#16

Pope sa for siden:

Nå kjøper ikke vi blader, men det hender at vi drar på McDonald eller kjøper disse Kindereggene og de lekene som følger med der, er ikke det hakk bedre. Det er synd at de er så lite holdbare :skuffet:


#17

Olympia sa for siden:

Der er jeg faktisk helt uenig. McDonalds lekene (ikke alle, men de allerfleste) har holdt kjempelenge her. Vi har McDonalds leker som er flere år gammel. Det virker ganske solid, og er jo ofte laget av "store" leketøysprodusenter som Mattel o.l. Jeg strekker meg faktisk så langt som å si at McDonalds av og til har ganske fine leker.


#18

Pope sa for siden:

Ja, jeg skal ikke være helt påståelig, i og med at det som sagt "hender at vi drar på McDonald" og dermed er ikke det representativ nok for alle lekene de gir ut. Men de vi har fått har gått i stykker rimelig kjapt.

Kanskje det også har noe med at vi har gutter som er litt røffe med lekene sine? :blunke:


#19

Frost sa for siden:

Det er ikke ofte vi er på Mc Donalds, men på ferie i Sverige ble det en tur. Der fikk de HotWheels småbiler. De er jo omtrent uslitelige. Jeg så at jentene fikk ekte små Barbiedukker.
Min litt begrensede erfaring med McDonalds er iallefall god.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.