Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Begravelse i dag..

#1

cilen sa for siden:

I dag har vi vært i begravelse. Han ble bare litt over 50, og sønnen på 18 holdt en fantastisk flott og rørende tale for pappa'n sin. Dette var fryktelig tungt å høre på. Han fortalte så mye fint om pappa'n og takket han for å være en så engasjert og omsorgsfull far. Han var så glad for at faren hadde gitt han en så flott plattform, som han nå skulle bygge videre på. For en flott gutt! Og den skjønne mannen min, stakkars så vondt jeg hadde av ham. Det er ikke mange ganger jeg har sett han så trist! Jeg er så glad i han, og på sånne dager som idag skjønner man at man må virkelig sette pris på hver eneste dag vi har sammen.
Kirken var stapp full, og jeg husket godt da min egen pappa døde. Da var det også MASSE mennesker tilstede ved begravelsen. Det er vondt å vite at slike tragedier skjer så altfor tidlig i livet.

Husk å fortell mannen/kona di at dere er glad i dem i kveld da!


#2

Fara sa for siden:

:klemme:


#3

Canisa sa for siden:

:klem:


#4

Milfrid sa for siden:

:klem:

Livet er skjørt, man må nyte hver dag, og hverandre.


#5

Elis sa for siden:

:klem:


#6

DM sa for siden:

:klem:

Jeg er så imponert over dem som klarer å holde taler i begravelser, og det er ofte veldig rørende og godt å høre på.


#7

amylin sa for siden:

Begravelser er jævlige, men også en fin måte å si farvel på. Jeg hater begravelser, fordi det betyr at noen som er elsket er døde.

:klemme:



#9

linka-mor sa for siden:

:klem:

Begravelse er det værste jeg vet. Og det er ikke noe man klarer å venne seg til liksom ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.