Skremmern sa for siden:
Når det kommer til baking er jeg litt treg, så frem med teskjea!
Har dere en oppskrift på "standard" smørekrem dere tilsetter forskjellig farge?
Og er det disse fargene fra Cascas som gjelder?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Skremmern sa for siden:
Når det kommer til baking er jeg litt treg, så frem med teskjea!
Har dere en oppskrift på "standard" smørekrem dere tilsetter forskjellig farge?
Og er det disse fargene fra Cascas som gjelder?
Kaktus sa for siden:
Disse:
www.cacas.no/ProduktKategori/96
Jeg lager bare smørkrem av melis, smør, vann og litt farge. Og hvis jeg føler for å være litt vill og gal slenger jeg oppi litt vaniljesukker eller kaffe for mer smak.
Skremmern sa for siden:
Har du oppskrift, altså hvor mye melis, vann og smør? :viser til teskjea:
Che sa for siden:
Jeg trodde du spurte om hvordan man lager SKOKREM med farge og lurte veldig hva skokrem hadde med baking og gjøre (Skremmern tar figurkaker til nye høyder, kanskje?) - Vel. uten å være storbaker, så kan jeg fortelle at jeg mener å ha hørt at det er fargepasta og ikke fargepulver som er det store. Ellers: Smørkrem som skal brukes til dekorasjon holder seg best om du bruker delfiafett i stedet for smør (den er stivere)
Søkte på "smørkrem" på cacas sine sider og kom frem hit:
www.cacas.no/Finn/Alle/
Tre oppskrifter her
Acsa sa for siden:
Jeg har søkt opp Nennes oppskrift her inne, den er genial og fullstendig idiotsikker.
Med ytterligere teskje: Smelt smør og fett på svak varme. Ha i kjøkkenmaskin og ha i melisen. Rør kraftig til den er kremet og jevn, ha i et melka og vaniljesukker (eller enellerannen essens, f.eks romessens).
Kaktus sa for siden:
Jeg har brukt grunnoppskriften fra Cacas.
Stellebord sa for siden:
Jeg pleier å bruke oppskriften til Magnolia vanilla cupcakes fra Det søte liv. Og jeg tror fargene jeg har er fra Wilton, eller noe.
Skremmern sa for siden:
Thank you! Teskjeer er fine greier! :D
Mrs. Longbottom sa for siden:
fins det noe å sprøyte ut som kakepynt som ikke smaker så vondt som smørkrem? Ingen av ungene i snupsens bursdag likte kaka, fordi de ikke likte smørkremen.
Albertine sa for siden:
Smørkremen fra Magnolia Cupcakes bruker å være en vinner, for våre små gjester gnager av glasuren og lar muffinsene være igjen...
Stellebord sa for siden:
Samme her. Jeg kunne tenkt meg å gjøre det selv, jeg. :o
Mrs. Longbottom sa for siden:
det er da ikke noe spesielt med den? det er omtrent akkurat sånn jeg lager smørkrem, og ungene hater den. det var kanskje 3-4 av de 25 barna som spiste den, resten lot være å spise hele kaka, eller spiste bare selve kaka, ikke glasuren
Kaktus sa for siden:
Inspirert av denne tråden, har jeg nå laget muffins med smørkrem. To små som tripper og venter på at vi skal spise dem.
Esme sa for siden:
Gulrotkakeglasur er et bra alternativ. Lemon cream cheese frosting også, men du må være litt mer hard på melisen for å få den sprøytbar.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.