Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg er så spent! (Pakke fra LaRedoute)

#1

DM sa for siden:

Nå er pakken fra LaRedoute kommet, og HP skulle hente den på posten, men skulle absolutt handle i samme slengen. :snurt:
Bare fordi vi får besøk om noen timer og huset trenger en vask og sånn. Spare tid liksom. :dobbeltsnurt: Det er pakken min det er snakk om! :hyper:

:venter i spenning:


#2

Canisa sa for siden:

:fnise:

Håper du blir fornøyd da! Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Når han har spart inn så mye tid kan du kose deg med pakken og dens innhold mens han vasker huset!:riktig:


#3

Agent Scully sa for siden:

Rene julaften idag, med andre ord :nissefnis:


#4

007 sa for siden:

Bilder forventes.


#5

Apple sa for siden:

Herlighet, så kjip mann. Effektivitet er oppskrytt. :D
Håper pakken står til forventningenen!


#6

Karamell sa for siden:

Bilder er obligatorisk!


#7

DM sa for siden:

Nå er pakke kommet. :D (Og besøket :sjokk: De kom visst litt fortere enn jeg hadde beregnet ... :sparke: Jammen godt med fornuftige mannfolk og sånn. )

Det er litt rart med det, men i dag som tidligere i uken når jeg fikk pakken fra HM, så ble jeg overrasket over at det er slik klærne så ut. Ikke make til bildene i katalogen liksom. Men de var jo fine selv om det ikke helt var det jeg hadde sett for meg. Og det som gledet meg aller mest: De passet!
Både bukser og gensere passet i størrelsene jeg hadde valgt ut. Og det er egentlig helt utrolig i seg selv siden jeg pleier å måtte prøve en hel haug før jeg finner noe som passer.

Bilder kommer kaaaansje i morgen. :cool:


#8

amor sa for siden:

Så moro! Så fint at det passet og at du likte klærne til tross for at de så litt anderledes ut enn du forestilte deg!

Gøy med pakker! :jupp:


#9

linka-mor sa for siden:

Spennede med pakker. :jupp:
Jeg blir alltid skuffa over klær jeg bestiller. De strammer alltid en eller annen plass eller henger og slenger. Ikke det stoffet jeg hadde forestilt meg eller fargen var gal. Har brent meg mange ganger :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.