Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glutenfrie fiskepinner

#1

Stikka sa for siden:

Hva kan jeg rulle fiskebitene i før jeg dypper de i egg og "brødrasp"? Har glutenfri brødrasp men må vel få de "tørre" før jeg skal dyppe de i egg?


#2

Niobe sa for siden:

Glutenfritt mel?


#3

Kanina sa for siden:

Tror ikke jeg skjønte spørsmålet ditt..? Antar du kan rulle dem i glutenfritt mel, f.eks. Toro lys melblanding, før egg og brødrasp/strøbrød. Jeg pleier å bare dyppe dem i egg og så strøbrød.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg har alltid dyppet ting i mel før egg, men når har jeg prøvd uten også, og det gjorde ingen stor forskjell. Hvis du vil gjøre det, finnes det mye glutenfritt mel.


#5

Stikka sa for siden:

Selvfølgelig. Noen ganger tenker man ikke langt. :knegg: Kan jo bruke lys melblanding.

Takk for svar. :)

Jeg droppet mel en gang og da fikk jeg ikke egg/rasp-miksen til å henge på fisken.


#6

Dragen sa for siden:

Jeg bruker egg og glutenfri strøkavring.

Jeg har funnet ut at cluet er å la mannen steke, han snur nemlig ikke fiskepinnene så ofte at strøkavringen ligger igjen i panna. :sparke:


#7

Fibi sa for siden:

Eller steke i ovnen, på rist eller i langpanne. Da slipper man hele snuingen. :lat:


#8

Niobe sa for siden:

:ja:


#9

Stikka sa for siden:

Brukte Semper Fin mix og det ble veldig bra. Både så fint ut og smakte godt. :)


#10

kamp sa for siden:

Orgran har noe alla knust kavring :)


#11

Irma sa for siden:

Vi har laget kyllingnuggets med egg og sesamfrø en gang i tiden. Er sesamfrø glutenfritt?


#12

Kanina sa for siden:

Det er det. Men nå var det vel ikke selve strøkavringen det ble spurt om, men hva man har fisken i før egg og strøkavring. Sesamfrø høres veldig godt ut, det skal jeg prøve!


#13

Irma sa for siden:

Ah, det ser jeg nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.