Stikka sa for siden:
Hva kan jeg rulle fiskebitene i før jeg dypper de i egg og "brødrasp"? Har glutenfri brødrasp men må vel få de "tørre" før jeg skal dyppe de i egg?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Stikka sa for siden:
Hva kan jeg rulle fiskebitene i før jeg dypper de i egg og "brødrasp"? Har glutenfri brødrasp men må vel få de "tørre" før jeg skal dyppe de i egg?
Niobe sa for siden:
Glutenfritt mel?
Kanina sa for siden:
Tror ikke jeg skjønte spørsmålet ditt..? Antar du kan rulle dem i glutenfritt mel, f.eks. Toro lys melblanding, før egg og brødrasp/strøbrød. Jeg pleier å bare dyppe dem i egg og så strøbrød.
Tallulah sa for siden:
Jeg har alltid dyppet ting i mel før egg, men når har jeg prøvd uten også, og det gjorde ingen stor forskjell. Hvis du vil gjøre det, finnes det mye glutenfritt mel.
Stikka sa for siden:
Selvfølgelig. Noen ganger tenker man ikke langt. :knegg: Kan jo bruke lys melblanding.
Takk for svar. :)
Jeg droppet mel en gang og da fikk jeg ikke egg/rasp-miksen til å henge på fisken.
Dragen sa for siden:
Jeg bruker egg og glutenfri strøkavring.
Jeg har funnet ut at cluet er å la mannen steke, han snur nemlig ikke fiskepinnene så ofte at strøkavringen ligger igjen i panna. :sparke:
Fibi sa for siden:
Eller steke i ovnen, på rist eller i langpanne. Da slipper man hele snuingen. :lat:
Niobe sa for siden:
:ja:
Stikka sa for siden:
Brukte Semper Fin mix og det ble veldig bra. Både så fint ut og smakte godt. :)
kamp sa for siden:
Orgran har noe alla knust kavring :)
Irma sa for siden:
Vi har laget kyllingnuggets med egg og sesamfrø en gang i tiden. Er sesamfrø glutenfritt?
Kanina sa for siden:
Det er det. Men nå var det vel ikke selve strøkavringen det ble spurt om, men hva man har fisken i før egg og strøkavring. Sesamfrø høres veldig godt ut, det skal jeg prøve!
Irma sa for siden:
Ah, det ser jeg nå.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.