Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan vite om man er høst eller vinter?

#1

*HH* sa for siden:

Noen som kan hjelpe meg?

Var nemlig ute å handlet i går og da sa damen i butikken at du er vel en vinter du. Moren min kommenterte det etterpå fordi hun har vært på to kurs hvor hun har fått høre at hun er høst. Så hun trodde jeg var høst. Vi er ganske like i fargene.

Jeg har mørkt hår, mørke øyene, har hud som fort får brunfarge. Er vel litt sånn brun gul nå om vinteren, i hvert fall i forhold til de som er helt hvite :)


#2

LaBanga sa for siden:

Det er ikke så lett å vite, men jeg vil tippe at du nok heller er mer høst enn vinter siden du har hud som får lett brunfarge. Jeg er selv vinter, og har lys hud, nesten hvit om vinteren, og blir ikke så fort brun. Har litt fregner. Jeg kler godt hvit og sort, selv om vinteren.

Den store forskjellen på høst og vinter er at høst kler varme farger, mens vinter kler kalde farger.


#3

Heidi sa for siden:

Vår- Varme fruktoner, svake varme toner
Sommer- Kjølige og kalde pasteller
Høst- Varme og saftige farger
Vinter- Rene klare farger med blåtoner i seg

Er veldig enkelt å se om du velger feil "kategori" til deg selv. For velger du feil, vil du få skygger i ansiktet, rynkene fremheves, sorte ringer blir med fremtreden og du vil se mer blek ut enn normalt.

Velger du riktig, tilfører du mer glød til huden din. Øyenfargen vil fremtre klarere og du vil se friskere ut.

Hud, hår og øyne avgjør tilsammen hvilken type du er. Har du kalde blå øyne, er du ikke nødvendigvis et vinterbarn. Helhetsintrykket avgjør hvem du er, og i hvilke farger du bør kle deg i... :ja:


#4

Pastill sa for siden:

Jeg er mørk og har en ganske gyllen hudtone. Er mer gul på vinterstid. Venninnen min som er av asiatisk opprinnelse er omtrent lik. :fnise:
Jeg er sommer. :jupp:

Jeg føler meg rett og slett ikke bra i gul og grå feks. Oker er også ille.
Hvis jeg ikke tar feil så er dette høstfarger. Fargene for høst og sommer er ganske ulike vil jeg si, så du kan jo prøve litt. :jupp:


#5

Heidi sa for siden:

En helt ekte 80's babe! :rørt:


#6

Pastill sa for siden:

Jeg??
:confused:


#7

Heidi sa for siden:

Pasteller :nemlig:


#8

Pastill sa for siden:

Næh. Kalde farger er fint. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.