Amelie sa for siden:
Er det meg som har vært uheldig, eller smaker disse typene ikke så godt?
Tine sitt er jo mye bedre. Rørossmøret idag smaker fisk (utløpsdato juni-11), og Kviteseidsmøret smakte harskt. Det har kun vært i kjøleskap.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Amelie sa for siden:
Er det meg som har vært uheldig, eller smaker disse typene ikke så godt?
Tine sitt er jo mye bedre. Rørossmøret idag smaker fisk (utløpsdato juni-11), og Kviteseidsmøret smakte harskt. Det har kun vært i kjøleskap.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg synes Kviteseidsmøret er fantastisk! savne
Meissa sa for siden:
Kvitseidsmøret er kjempegodt. Mer salt enn vanlig smør.
maggypop sa for siden:
Kviteseidsmør er kjempegodt. Du må ha vært særs uheldig med smaksprøven din, tenker jeg.
Ema sa for siden:
Jeg synes Kvitseidsmøret smaker godt, men holder en knapp på Tine sitt smør.
mammaugla sa for siden:
Jeg tror du har vært uheldig.
Men både Kvitseid og Røros smaker mer av salt enn Tine.
Anuk sa for siden:
"Ikke så godt" kan sikkert diskuteres. Jeg synes som deg at kvitseidsmøret smaker "rart", men det skal visst være slik og er utroooolig godt og verdt prisen, alt i følge min mann. Jeg synes Tine sitt helt vanlige smør er mye bedre.
Maggie74 sa for siden:
Kan bare uttale meg om kvitseidsmøret. til steking synes jeg det er bedre, men nå liker jeg ikke smør på maten, så jeg synes alt smør smaker ekkelt da! ;) Alt til sitt bruk. Kvitseidsmøret er som nevnt saltere enn vanlig meierismør.
Harriet Vane sa for siden:
Røros-smøret er syrligere enn vanlig smør. "Ikke godt" er en smakssak. Jeg elsker det.
Maggie74 sa for siden:
Høres ut som røros smøret er noe å bruke på fisk hvis det er litt syrlig..
Irma sa for siden:
Vi brukte en av de (husker ikke hvilken type) da vi bakte nutty cheese muffins, husker jeg. Syntes det smakte så vondt av baksten, at hele porsjonen gikk i søpla til slutt.
Nera sa for siden:
Rørossmøret er det beste; det kan jeg skjære i skiver og spise som det er. Kviteseidsmøret er betraktelig syrligere, og har mykere konsistens.
United sa for siden:
Jeg liker begge. Aldri opplevd usmak.
mammaugla sa for siden:
Selv om jeg elsker begge typene smør, så er jeg ikke sikker på at jeg ville brukt dem i bakst. De er ganske smakssterke.
Jeg bruker dem i mat og som smør på brød de gangene vi skal ha smør på brødet.
Lizzie sa for siden:
Røros-smør har jeg aldri smakt, men jeg syns kviteseid-smør er godt på brød og vi pleier ofte å ha det i jula. Har aldri hatt noen dårlig smak, men svigerfar nekter å spise det for han har sett produksjonen - uten å si noe mer om det, heldigvis.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.