Forrett: rømmegrøt
Hovedrett: reker
Dessert: brownies med vaniljeis og jordbær.
Rømmegrøt og reker syntes jeg er litt sært, så jeg lurer på om de er utsolgt for rømme. Men hvis vi kun skal ha reker med tilbehør som loff og egg. Hvor mye beregner man pr pers på stort og smått?
Med forrett og såpass mektig dessert, hadde jeg glatt tatt sjansen på 400 gram per pers. Det er ikke så mye vettugt å gjøre med rekerester, bortsett fra kanskje å lage massevis av kraft.
500 gr pr person ja! Jeg og gubben kjøper 1,8 kilo til oss to og spiser opp omtrent alt, men nå er vi overbegeistret for reker og altså og jeg har ikke møtt noen som matcher oss. :knegg:
Vi bruker tilbehør som avocado, egg/eggerøre, rapid eller hjertesalat, majones, sitron og lyse speltbaguetter eller lyse speltbrød. :nam:
Det var nok tomt for rømme på butikken ja. Så det ble ingen forrett.
Men jeg hadde 5 kg reker til 10 personer, sammen med 14 egg, 5 avocadoer, salat, majones og sitron. Brownies, jordbær og vaniljeis til dessert.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.