Jepp, jeg fordriver tiden med huslige sysler. :nemlig: Jeg har laget et par lasagner, kyllingkjøttboller og en porsjon linsesuppe til å ha i fryseren og slenge opp nå som vi snart er i barseltiden. Hva er kjekt og greit å ha av middagsretter lett tilgjengelig? Fiskegrateng vet jeg, men mannen er sær og liker ikke (!), så det er greit å ha noe begge kan spise. Tips? Begrensninger: ikke svinekjøtt og ikke eggbasert.
Pizzasnurrer og grove horn med fyll. Kjekke å ta opp en eller to og varme kjapt i enten micro eller stekeovn når ulvehungeren melder seg som følge av lite søvn og mye amming.
Men nå kom jeg på at du spiser kanskje ikke gluten? Da blir begge deler ganske vrient, for glutenfritt mel er et h..... å lage pizzasnurrer av, har jeg erfart.
Jeg har hatt barn som sover sånn omtrent 20 timer i døgnet(minste omtrent 23 1/2)) de to første ukene så jeg har hatt et hav av tid til å lage mat. Men før første lagde jeg endel gjærbakst som lå i fryseren.
Ellers kan jeg tenke meg:
Stor porsjon bolognese som kan brukes på pizza,pizzasnurrer og til spaghetti.
Jeg skal ha grove horn (men neppe lage dem selv). :jupp:
Supper og gryter kan vel fryses? Vi har aldri prøvd å fryse suppe, men gryteretter og chili con carne og sånt har vi frosset ned før. Grønnsakssupper med litt godt med grønnsaker i må da funke fint det og.
Supper funker finfint, i hvert fall den gode gamle linsesuppen min. Har noen gode ideer nå, så nå skal jeg bare sjekke at fryseren ikke er full (:knegg:) og så handle litt! Gjelder å bruke energien!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.