Smash sa for siden:
Kan man det? Og hvor lenge kan den evt. ligge i fryseren?
Jeg lagde for mye sist gang så jeg frøs ned ganske mye i tilfelle det skulle gå an. Og det hadde vært veldig praktisk om vi kunne brukt den til dagens middag.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Smash sa for siden:
Kan man det? Og hvor lenge kan den evt. ligge i fryseren?
Jeg lagde for mye sist gang så jeg frøs ned ganske mye i tilfelle det skulle gå an. Og det hadde vært veldig praktisk om vi kunne brukt den til dagens middag.
ingling sa for siden:
Ja, det må man jo kunne? Fryser jo ned ting laget med ostesaus i hvert fall. Jeg ville prøvd å tine den. Hvor gammel er den da?
Smash sa for siden:
Kanskje rundt 3 uker og den har ligget i dypfryser.
ingling sa for siden:
Null problem!
Smash sa for siden:
Da stoler jeg på deg. Takk for hjelpen. :)
Harriet Vane sa for siden:
Burde gå bra. Jeg fryser med hell den meksikanske ostesausen med cheddar og philadelphia. Det går nok fint. :nemlig:
Smash sa for siden:
Din ostesaus hørtes mye bedre ut, du må bare legge ut oppskrift. :blafre: Og takk for svar, når selveste Harriet Vane mener det går bra så burde det vel gå fint. :D
ingling sa for siden:
Jassågitt, så ikke bra nok når jeg sier det? :dramaqueen:
:knegg:
Smash sa for siden:
Joda. :dakars: :knegg:
ingling sa for siden:
:fnis:
Turban Smukk sa for siden:
Helt off-topic kan jeg i alle fall si at den sausen Harriet Vane nevner er nydelig (selv om jeg pleier å knipe litt inn på ostemengden i forhold til oppskriften). Jeg har aldri tenkt på at den kunne fryses, men nå vet jeg det. Topp!
Neket sa for siden:
Ja, oppskrift! :hyper:
Harriet Vane sa for siden:
Man kan med hell både halvere, minske ostemengden og fryse ned sausen.
Meksikansk Ostesaus:
2 fedd hvitløk, 1 hakket løk, 2 bokser hermetiske tomater kokes opp. Ha i 1-2 ts spisskummin, 1 hakket chili uten frø, litt salt, 1 ss sukker, litt pepper og kok inn i 5 minutter. Ta kjelen av varmen og rør inn 1 boks philadelphia og 200 g revet cheddar. ha i en neve hakket koriander, og la gryten stå på svak varme. Viktig med slipp-belegg i kjelen!
Storm sa for siden:
Høres god ut! Hva bruker du den til?
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker den til carnitas, kyllingfajitas og egentlig alt mulig meksikansk i lefse.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.