Neste helg har jeg bursdag, og jeg skal i den forbindelse reise på hytta og være helt for meg selv hele helga. (Mann og barn starter ferie og reiser bort.)
Jeg gleder meg faktisk, og ser fram til en avslappende kose-helg for bare meg! :D
Men så var det mat da... Hva lager en når en skal feire seg selv?
Med god rødvin som tilbehør?
Tynnbunnet pizza med spekeskinke, rødløk og mozzarella eller en deilig salat med red rhubarb, avocado, rødløk, perletomater og roastbeff med noe god brød til og små skåler med olje og balsamico til å dyppe i.
Hadde jeg vært på høykarbo hadde jeg feiret med en stor paprikachips med dip, Firkløversjokolade, en god film, stearinlys og en god krim som avslutning.
På lavkarbo som jeg er nå ville jeg definitivt kjøpt meg en stor kurv med norske jordbær, en stor fløte, en Red Bull uten sukker og resten samme pakke; lys, film og bok.
Jeg hadde bakt et stykke laks i folie i ovnen med litt grønnsaker og hatt med en Chablis, kanskje? Da ordner maten seg selv mens du koser deg med et glass. ;)
Ost og kjeks er ypperlig alene mat, og mat man kan kose seg med heeeeele kvelden. :nam:
(Min mann liker ikke ost, sikkert derfor jeg tenker på ost med en gang. :knegg: )
Marinert lammecarret, gode ovsbakte poteter, eller fløtegratinerte, en god salat med avocado, perletomater og hjertesalat og balsamicodressing eller en dijonnaise.
Jeg ville sagt ta med en pakke Andeconfit fra småskalaprodusenten Gårdsand. De leverer til kvalitetsrestauranter foruten de sølvfargede vakympakkede på Meny o.l. En pakke er strengt tatt til 2 pers, men er det fest... Mandelpoteter, el stappe av samme er godt til, grønnsaker, kanskje en rødvinssjy...