Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til rekelag

#1

Blondie sa for siden:

Vi serverte reker med tilbehør til familieselskap i fjor og det ble en så stor suksess at det skal gjentas i helgen. Ikke bare koste gjestene seg, det var utrolig enkelt for vertskapet. :glis:

Men hva med tilbehør? Jeg klarer ikke å finne igjen oppskriftene jeg fikk herfra i fjor, blant annet på en fiskepuddingsalat tror jeg det var? (dundrende suksess, jeg må ha oppskriften!).

Hva annet enn dill, majones og loff er et must?


#2

Mrs. Longbottom sa for siden:

sitron, smør, pepper, noe brød som ikke er loff (loff - urk)
aioli er godt til reker, finsnittet rødløk og rømme bruker vi, det er deilig.
vi har ofte også en enkel grønn salat av, men salatblader med litt sterk smak, som ruccola og frisee, og avokado.


#3

Maysen sa for siden:

Nå vet ikk ejg om det er den samme "fiskepudding salaten" som jeg bruker men, vi bruker majones, egg, fiskepudding, reker og dill, i tillegg litt rekelake(om det er reker fra boks) er det ferske reker, skviser jeg oppi litt sitron.
Kokt egg bruker vi som tilbehør til reker innimellom.
Du har vel fått med deg det meste om du har loff, reker, dill, majones og sitron vil jeg tro.


#4

Rug sa for siden:

Vi bruker druesalat når det skal være ekstra fint, halve druer, purre i ringer, majones og rømme, salt og pepper. Deilig og friskt til de salte rekene.


#5

Irma sa for siden:

Sitronpepper! :nam:


#6

Blondie sa for siden:

Loff vil de andre ha, det spiser ikke jeg uansett. Grønn salat blir det også. Druesalat var en morsom vri.


#7

Kiwi sa for siden:

Guacamole er godt tilbehør til reker. Og så pleier vi å lage en salat av oppkuttet jordbær, avocado, frisk koriander, frisk rød chili, litt rømme, salt og pepper (denne røren har man på brødet og har rekene oppå).


#8

Misteri sa for siden:

En boks rømme, majones og finhakker paprika og vårløk og litt dill.


#9

Susse sa for siden:

Hvor mye majo ? Hørtes godt ut.


#10

Misteri sa for siden:

En sånn pakke kanskje? Også bruker jeg jo litt sitronsaft oppi også når jeg tenker etter. Hmm tror jaggu det blir reker i morra jeg. :D


#11

amo sa for siden:

Jeg har i det siste servert kremet rekesalat (kjøpt :flau: ) i tilegg. Har vært en stor suksess for de som ikke gidder å renske så mange reker før de spiser. :knegg:


#12

millact sa for siden:

Bruker spiralloff, majones og sitron til. Ja, og så god hvitvin til.:nemlig:


#13

Blondie sa for siden:

Hvitvin utgår, det er et familieselskap med barn. :knegg:


#14

Christa sa for siden:

Blander hakket kokt egg, majones, lettrømme, vårløk, salt og pepper. Og noen dråper sitron.


#15

Pasta sa for siden:

Potetsalat med masse eggebåter er nydelig til reker.
Fast følge er loff, bremykt, majones og sitron.


#16

Salt sa for siden:

Finhakket rødløk, ja. :jupp:


#17

Maki sa for siden:

Her var det masse deilige tips, tusen takk!


#18

Charlie sa for siden:

Vi bruker følgende dressing:

En boks lettrømme, en pose majones ( ekte! Dvs en pose fra en slik økonomipk med to poser i), en skvis sitron, en klype sukker, og en bunt dill hvor du plukker av all dillen av stilkene. Blandes. Yummy....


#19

Filifjonka sa for siden:

Avocado eller guacamole er godt til. Og så er det kjempegodt med blå druer delt i to, tynne purreringer, aïoli og nykvernet pepper. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.