Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen forklare denne (visstnok fantastiske) fotballreklamefilmen for en uvitende?

#1

m^2 sa for siden:

:blånn:

Denne skal visst være helt fantastisk, sier flere som har greie på sånt.
Me not get it. Kan noen forklare?

Jeg "kan" ikke fotball overhodet forøvrig.

[yt]cl0IlD4qLUM[/yt]


#2

Didjeridust sa for siden:

Kjapp analyse frå ein som heller ikkje har noko særleg peiling på fotball og ikkje er interessert i temaet overhovudet:
Intrykket eg får er at det i denne filmen, som er fenomenalt bra produsert frå ein medie og kommunikasjonsteknisk ståstad, vert i særs høg grad fokusert på den personlege opplevinga av ein fotballkamp hjå tilskodaren og kjenslene som vert skapt av dramaet i ein kamp, både hjå den enkelte og i samanheng med andre og det vert synt kor viktig fotball og kjenslene knytta til denne sporten er for mange verda over, og ikkje minst kor store heltar kjende og dyktige fotballspelarar er.


#3

Nabojenta sa for siden:

Og hvor stor innflytelse en kjent fotballspiller kan ha på verden rundt seg. (YouTube, filmer, spill, tegneserier osv.) Man får et innblikk i hvor mange som blir engasjert og som forandrer den emosjonelle hverdagen sin etter hvordan resultatene i fotball blir.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg tror ikke den har så mye med tekniske ferdigheter i fotball, hvertfall ikke på den måten at man må kunne mye om fortball for å forstå reklamen. Men den tuller litt med hvordan fotball "styrer" verden, og at hvert spark har enorme ringvirkninger, godt eller dårlig. Det Nike spiller på med "Write the future" er selvsagt at man er sin egen lykkes smed, og hvis man trener og gjøre det bra, kommer verden til å elske deg, i tillegg til at man får påvirkningskraft på verden utenfor sin egen hverdag også.


#5

Inagh sa for siden:

Fint oppsummert fra Didjeridust, Nabojenta og Tallulah - og jeg ender opp med å syns at reklamen var bra lagd, enkelt og greit.


#6

D'Arcy sa for siden:

Jeg klarer bare å se fantastisk nydelige Drogba... :flau:


#7

Skremmern sa for siden:

Jeg husker litt av en genial "fotball"reklamefilm, da gjemte United seg i skapet og sa "Bo" når en eller annen fotballspiller åpnet det. Utrolig morsom snutt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.