Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal ta med Pavlova i bryllup-fløten under vielsen?

#1

vixen sa for siden:

Jeg skal altså da lage pavlova som jeg skal ha med i bryllup på lørdag. Bunnen, bærene og vaniljekremen er jo null problemos å ha i bilen under vielsen, men hva gjør jeg med fløten?

Det er et godt stykke å kjøre til vielsen og middagen er ganske langt unna kirka igjen. Altså uaktuelt å kjøre dit først. Hvor lenge kan fløte holde seg i romtemperatur? Holder det med kjølebag mon tro? Redd for sur kake.


#2

Neket sa for siden:

Det er jo ofte et kirkekaffelokale i nærheten av kirka, kanskje du kan låne kjøleskap der? Ellers er jo kjøleboks, gjerne elertisk, genialt.


#3

rajraj sa for siden:

Du kan ikke stikke innom en butikk på vei fra kirke til middag og kjøpe en frisk fløteboks, da?


#4

Cuyahoga sa for siden:

Det er jo ikke sikkert det blir så veldig varmt ute. :nemlig:

Dersom de skal ha middagen i type grendahus så er det jo kanskje mulig at de som serverer kjøper inn den ekstra fløten du trenger, slik at den står klar der?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.