Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har ikke Ikea billig sprinkelseng lenger?

#1

Isolde sa for siden:

Var inne på ikea sine hjemmesider for å se etter den kjempebillige sprinkelsengen de hadde før i dag men der hadde de jo nesten ikke senger lenger?

noen av dere som har vert innom ikea i det siste som har sett den billigste sprinkelsengen der?

Svigermor ønsker sen fast seng på gjesterommet deres. hun har planer om å bruke den 20 år gamle reisesengen etter når hun var dagmamma. ( om den ikke er enda eldre) den er sikker grei nok men tenker litt på oppbevaring mugg og sånt og blir litt skeptisk til at han skal sove der og siden de vil ha den stående fast oppslått uansett kunne jeg kjøpt en sånn gulliver seng eller hva de heter til de.


#2

Sitron sa for siden:

Du kan få en gammel og godt brukt av meg. Om den hentes.


#3

Ru sa for siden:

Den billigste de har er en til 700 kr. Hensvik.


#4

Søster sa for siden:

Det er bare hjemmesida som er dårlig, tror jeg.

Du mener vel Sniglar som koster 325,- ? De hadde den på IKEA Furuset sist jeg var der, rett før jul.


#5

DM sa for siden:

Så snill du er. :)

#6

Ru sa for siden:

Sniglar og en til var trekt tilbake pga. problemer med bunnen.


#7

Sitron sa for siden:

Nå ja. Iben skal straks over i stor seng og det er langt mindre bryderi for meg om noen hadde dukket opp og bare fjernet sengen. :knegg:


#8

Isolde sa for siden:

var den jeg tenkte på, trodde de bare hadde fått ny bunn i den. Tror jeg skal ta meg en tur på ikea denne uken å se.. de har ofte mye rart som ikke står på hjemmesiden deres.

Tusen takk for tilbudet Sitron, skal ha det i bakhodet. Du bor jo bare en fergetur fra meg om jeg ikke husker feil. selv om fergeturen vil koste det samme som en singlar fra ikea :p


#9

TGM sa for siden:

Jeg kan sende en lite brukt Sniglar i posten om du betaler portoen. Fikk den sendt fra Stavanger selv, og jeg mener det ikke kostet mer enn 200 kr.


#10

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg har også en ikea sprinkelseng du kan få (av den opprinnelig billige typen tror jeg). Den er jo god som gull, den.
Men jeg bor et godt stykke unna Bergen da. :knegg:


#11

Søster sa for siden:

Gjemmeside! Så sant som det er sagt. Finner aldri det jeg skal ha det.


#12

Isolde sa for siden:

Hysj, er ikke den verste skrivefeilen jeg har hatt.. når jeg skrev Tok istedenfor Tog på diktat på grunnkurs på videregående er vel en av de verre..

Tror det blir Ikea på meg på tirsdag eller onsdag.. og har de ikke noe så tror jeg kanskje jeg skal ta i mot et av de kjempesnille tilbudene som har kommet i tråden her.


#13

Isolde sa for siden:

I dag har jeg vært på ikea og kjøpt Sniglar sprinkelseng til 268kr. Så nå vet jeg at mini kommer til å sove godt hos svigermor og fikk en litt dårlig følelse av den over 20 år gamle reisesengen hun ville bruke vet ikke hvorfor. er sikkert bare kresen.

Tusen takk for alle tilbud fra hjelpsomme mennesker jeg har fått i denne tråden!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.