Jeg er inne i et stim der jeg bare lager det vanlige gamle og jeg står der i butikken og har ikke planlagt så veldig så dermed blir det få nye retter på repertoaret.
Vil du være med her? Vi legger inn oppskrifter/linker på ting vi ikke ha prøvd før. Alt fra hverdagsmat til mer fancy ting og det trenger ikke å være noe utrolig nytt, kanskje bare en ny vri på noe vanlig eller noe man ikke har laget på en stund.
Kanskje ikke så mye å skryte av, men denne uken hadde vi fiskekaker. Og da lagde jeg en grønnsaksrøre ved siden av, som falt veldig i smak (hos de voksne vel og merke).
Løk, paprika og sopp i passelige biter, stekt i pannen med olje, salt, pepper og litt annet krydder. Blandet i fersk basilikum før servering.
1 kyllingbryst pr. person
Sopp med litt smak i. Aromachampignon og kantareller er nydelig. Det går an å bruke hermetisk sopp også, til nød.
Salat med smak i. Type Ruccula og romanosalat i blanding.
Brun kyllingbrystene i smør i panna, krydre med salt og pepper og ferdigstek dem i stekeovnen.
Surr soppblandingen i smør i stekepanna, krydre med salt og pepper.
Dijonnaise lages av dijonsennep, hvitvinseddik og olje. En del sennep, to deler eddik, og olje til rett konsistens. Den skal være nesten flytende.
Legg opp salat på et serveringsfat. Ha på soppen og halvparten av dijonnaisen. Skjær kyllingbrystene i skiver, og legg oppå. Ha dijonnaise på toppen.
Var i London i helgen og fikk servert følgende på italiensk restaurant:
Linguini (pasta)
Olivenolje
Pinjekjerner
Fersk revet parmesan, mye
Cherry tomater
Basilikum
Det var utrolig godt!
Bestilte en grønn salat ved siden av og rødvin.
Dette er en fin måte å prøve ny mat på: www.godtlevert.no. Det ga meg et nødvendig spark i rumpa, for jeg hadde slitt med inspirasjonen i altfor lang tid.