Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Til dere som drømmer om å se Nøtteknekkeren i operaen før jul

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Hvis dere er som meg, som begynner å lete etter billetter til juleforestillinger ca 1. desember, så har dere erfart at det er klin umulig å få sett noe annet enn julefilmer på kino. Men nå! Nå har jeg vært tidlig ute, og kjøpt billetter til Nøtteknekkeren som går i operaen i desember. Jeg fikk til og med gode seter! (Selv om det er helt latterlig mye utsolgt et halvt år før showet.) Det er jo absurd å bruke tusenlapper i juli på noe som skal skje i desember - men det er tydeligvis nødvendig.

Så løp og kjøp, dere som tidligere ikke har klart å få tak i billetter!


#2

Albertine sa for siden:

Jeg så Nøtteknekkeren i Operaen i Wien 20. desember 1995. Helt magisk. Forestillinga anbefales på det sterkeste!


#3

Mams sa for siden:

Jeg var og så Nøtteknekkeren i Operaen i fjor.
Vi bruker PWC og de sponser operaen og hadde billetter.
Kjekt egentlig, mat og drikke når vi kom og litt mere i pausen.
Sist men ikke minst det kostet ikke noe.


#4

Veronal sa for siden:

Takk! :bestiller:


#5

Jålebeinet sa for siden:

Jeg stakk innom for 14 dager siden, og var egentlig overrasket over at jeg fikk billetter. Uansett, yngste og jeg skal se den 9.12. Vi så den for 4 år siden og det var en flott opplevelse. Yngste var kanskje da i yngste laget, hun ble så redd da Musekongen kom på scenen at hun gjemte seg under stolen :knegg:


#6

gullet sa for siden:

Åh, den har jeg sett i hvert fall tre, fire, fem ganger da jeg var ung. Det var ikke jul før vi hadde vært i Opraen og sett den.
Fantastisk forestilling!


#7

tiddelibom sa for siden:

takk for påminnelsen!


#8

Palmen sa for siden:

Hva med Reisen til julestjernen, går den i år, tro? Hadde hatt veldig lyst til å gjenta fjorårets suksess med den.


#9

Pøblis sa for siden:

Pøbelprinsessen og jeg så den 21. desember i fjor. Jeg kom plutselig på at vi ville se den, lette etter billetter på nett bare et par dager i forveien, og fikk ståplasser på øverste balkong for en billig penge. Når forestillingen startet, kom dørvakten med stoler til oss, så vi fikk sitte hele forestillingen. Og vi så superbra der oppe på balkongen. :)


#10

Pepper Lemon sa for siden:

Ja, det må vi. Jeg tipper de bare ikke har satt opp juleprogrammet på teateret enda.


#11

Anne C sa for siden:

I år skal vi sitte på første rad på Nøtteknekkeren. Det blir tredje gangen til meg og eldste, og andre gangen til minsten. Jeg har heldigvis en venninne som ordner gode billetter hvert år.


#12

Kiwi sa for siden:

Takk for tipset! Jeg fikk lyst til å bestille umiddelbart. Men er det egentlig en forestilling for akkurat fyllt 4 år-inger?


#13

Kanina sa for siden:

Tjah, min 5 1/2-åring ble litt utålmodig, skal innrømmes, og hun er vanligvis en veldig rolig og stillesittende jente. Men jeg skulle nok ha forberedt henne mer. Hun lurte fælt på hvorfor de ikke snakket. :o


#14

Maz sa for siden:

Takk for påminnelsen. Dessverre er det ikke forestilling de to dagene vi kunne kombinere med NM tur siste helgen i November. Lørdagen var det, men da er Mazungen opptatt.

Synd...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.