Jeg har en hvitvinsdunk i kjøleskapet som ble åpnet 18.juni. Altså 3 uker gammel. Er den drikkende eller kommer jeg til å bli ultradårlig? Jeg har fryktelig lyst på et glass vin og det er det eneste hvite jeg har i hus. Gikk gjennom vinhylla nettopp og der var det intet mindre enn 12 flasker rødt og ingenting hvitt.
Men så er det denne pappvinen i kjøleskapet da. 3 uker gammel...
Du blir ikke dårlig, men hvis vinen smaker surt så har den begynt å bli eddik. Det trenger ikke gå så fort hvis det er mye i kartongen, men hvis det er lite igjen så kan det gå fortere. Det er bare å smake. Smaker den bra så er det bare å drikke.
Så lenge du holder deg til 1-2 glass så går det greit, 5-6 derimot så blir det skallebank dagen etter. :D
Vi har hvitvin ståene i kjøleskapet i månedsvis, funker fint.
Det er visst utrolig nok fortsatt litt igjen. :knegg: Ikke fosterstilling, men ikke 150% i form. Det er litt kleint, for jeg skal visst innta hvitt i dag også. Hu hei.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.