Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tining av kjøtt på kjøkkenbenken

#1

Guttemammis sa for siden:

Kan man legge en dypfryst indfrefilet på 800 gram på kjøkkenbenken noen timer til tining?
Jeg og mannen skulle kose oss med grillet indrefilet av svin i dag og så glemte jeg å ta den ut i går,
tok den akkurat ut og la den på et fat på benken.
Pleier å la kjøttet ligge i kjøleskapet, men da vil den ikke være tint ferdig før i morgen.


#2

Fluke sa for siden:

Jeg tiner ofte under rennende kaldt vann.


#3

Acino sa for siden:

legg den i såvidt lunka(ikke varmt) vann i vasken, tiner raskere da.


#4

Fluke sa for siden:

Når jeg tenker meg om pleier jeg å fryse under rennende vann, men frossent kjøtt tiner jeg altså under rennende kaldt vann. :jupp:


#5

Najade sa for siden:

Det går raskere med rennende kaldt vann enn på benken (og tryggere med tanke på matsikkerhet).


#6

Guttemammis sa for siden:

Jeg skal bort et par tre timer så jeg kan ikke la det stå under rennende vann.
Hmmmm, legge det i kjøleskapet og ha det under rennende vann når jeg er hjemme igjen?


#7

Fluke sa for siden:

Det hadde jeg gjort. :nikker:


#8

Misteri sa for siden:

Hadde latt den ligge på benken med noe over seg.


#9

Guttemammis sa for siden:

Takk for tips, lot den ligge under rennende vann i omtrent en halvtime og så inn i
kjøleskapet, da jeg kom hjem tre timer senere var hele stykket tint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.