Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Appelsinkake - uten hvetemel, hvitt sukker og melk

#1

Nip sa for siden:

Veldig enkel og mild på smak, så med en krem på setter en ekstra smak på kaken :)

1 appelsin
100 gram bokhvetemel
100 gram mandler
4 dadler
4 egg
1,5 ts fiberhusk
1,5 ts bakepulver

Skrell appelsinen og del den i båter, ha den i en liten kjele og dekk med vann, kokes i ca 10 minuttter, hell så av vannet.

Ha mandler i blender til det er melete, ha i dadler og appelsin og kjør det igjen. Ha så i bokhvete og egg og kjør det enda litt til.
Bland inn fiberhusk og bakepulver.

Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i ca 30 minutter :)

Sjokoladekremen finner du oppskrift til i bloggen min


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.