Cuyahoga sa for siden:
Hva gjør dere med eggeplommene når dere lager pavlova? Jeg tenkte jeg skulle lage en i dag, men jeg kommer ikke på noe fornuftig jeg kan gjøre med eggeplommene og jeg får litt vondt i gniersjela av å kaste dem.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Cuyahoga sa for siden:
Hva gjør dere med eggeplommene når dere lager pavlova? Jeg tenkte jeg skulle lage en i dag, men jeg kommer ikke på noe fornuftig jeg kan gjøre med eggeplommene og jeg får litt vondt i gniersjela av å kaste dem.
Joika sa for siden:
Aioli?
Maxine sa for siden:
Omelett?
Dixie Diner sa for siden:
Aioli, gullkake, is.
Cuyahoga sa for siden:
Det var jo ikke så dumt!
Nextlife sa for siden:
Creme Brulee
eka sa for siden:
Is-ostekake.
Pingis sa for siden:
Carbonara! :nam: Kanskje ikke ideelt hos dere, men godt er det!
Flubby sa for siden:
Hjemmelaget vaniljekrem/saus :jupp:
F eks sånn: www.klikk.no/mat/spise/article610870.ece
Nextlife sa for siden:
Hjemmelagd iskrem med noe du liker som smakstilsetning.
Veronal sa for siden:
Iskrem.
Cuyahoga sa for siden:
Det var jo masse lurt og godt jeg kunne lage! :jupp:
Aioli, tenker jeg det blir. Men så hadde jeg visst ikke nok sukker igjen, så pavlovaen får nok uansett vente til i morgen.
Lille meg sa for siden:
Suksessterte? Kremen der er :nam: (og jeg bruker hele egg - ikke bare hviten - i kakebunnen)!
Nera sa for siden:
Vaniljekrem, evt. hjemmelaget iskrem, eller aïoli. :)
Erica sa for siden:
Vi har alltid vaniljekrem oppå pavlovaen, med masse friske bær oppå der igjen. Hva mer naturlig å bruke eggeplommene til enn å lage hjemmelaget eggekrem/vaniljekrem. Den smaker bedre enn kjøpt og man får brukt opp eggeplommene.
Pia sa for siden:
Vaniljekremen til pavlovaen selvfølgelig. :filer:
Pøblis sa for siden:
Majones, vel. Nammers!
gnuri sa for siden:
Lager alltid gullkaka Dixie linker til. Seriøst verdens beste formkake :nam:
Cuyahoga sa for siden:
Jupp, nå har jeg laget pavlova og eggekrem. :nam: Men hvordan oppbevarer jeg pavlovaen til i morgen? Kan den bare stå på benken eller bør den pakkes inn i noe? (Jeg skjønner at jeg ikke bør ha på kremen før den skal spises altså. :humre:)
eka sa for siden:
Jeg pleier å la den stå i kald ovn over natta.
GydaG sa for siden:
Nettopp. :ja:
daffy sa for siden:
Vaniljekrem til pavlovaen, ja. Denne blandes med pisket fløte, og smaker en trillion ganger bedre enn alt som begynner på Piano ...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.