Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlova og sånt: Hva gjør dere med eggeplommene?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Hva gjør dere med eggeplommene når dere lager pavlova? Jeg tenkte jeg skulle lage en i dag, men jeg kommer ikke på noe fornuftig jeg kan gjøre med eggeplommene og jeg får litt vondt i gniersjela av å kaste dem.


#2

Joika sa for siden:

Aioli?


#3

Maxine sa for siden:

Omelett?



#5

Cuyahoga sa for siden:

Det var jo ikke så dumt!


#6

Nextlife sa for siden:

Creme Brulee


#7

eka sa for siden:

Is-ostekake.


#8

Pingis sa for siden:

Carbonara! :nam: Kanskje ikke ideelt hos dere, men godt er det!



#10

Nextlife sa for siden:

Hjemmelagd iskrem med noe du liker som smakstilsetning.



#12

Cuyahoga sa for siden:

Det var jo masse lurt og godt jeg kunne lage! :jupp:

Aioli, tenker jeg det blir. Men så hadde jeg visst ikke nok sukker igjen, så pavlovaen får nok uansett vente til i morgen.


#13

Lille meg sa for siden:

Suksessterte? Kremen der er :nam: (og jeg bruker hele egg - ikke bare hviten - i kakebunnen)!


#14

Nera sa for siden:

Vaniljekrem, evt. hjemmelaget iskrem, eller aïoli. :)


#15

Erica sa for siden:

Vi har alltid vaniljekrem oppå pavlovaen, med masse friske bær oppå der igjen. Hva mer naturlig å bruke eggeplommene til enn å lage hjemmelaget eggekrem/vaniljekrem. Den smaker bedre enn kjøpt og man får brukt opp eggeplommene.


#16

Pia sa for siden:

Vaniljekremen til pavlovaen selvfølgelig. :filer:


#17

Pøblis sa for siden:

Majones, vel. Nammers!


#18

gnuri sa for siden:

Lager alltid gullkaka Dixie linker til. Seriøst verdens beste formkake :nam:


#19

Cuyahoga sa for siden:

Jupp, nå har jeg laget pavlova og eggekrem. :nam: Men hvordan oppbevarer jeg pavlovaen til i morgen? Kan den bare stå på benken eller bør den pakkes inn i noe? (Jeg skjønner at jeg ikke bør ha på kremen før den skal spises altså. :humre:)


#20

eka sa for siden:

Jeg pleier å la den stå i kald ovn over natta.


#21

GydaG sa for siden:

Nettopp. :ja:


#22

daffy sa for siden:

Vaniljekrem til pavlovaen, ja. Denne blandes med pisket fløte, og smaker en trillion ganger bedre enn alt som begynner på Piano ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.