Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Praha i helgen...

#1

Fibi sa for siden:

Vi skal på kjærlighetstur til praha i helgen, min kjære mann og jeg. Om vi mot formodning klarer å komme oss i klærne, ut av sengen, og til og med ut av hotellet, hva kan man finne på der? Vi får fredagskvelden, hele lørdag og søndag til å kose oss på. Er det noe vi MÅ se? Noe vi skal holde oss unna?

Har fått med meg at der er påskemarked der nede, så jeg regner med at jeg pakker ned en ekstra trillekoffert jeg, slik at jeg har noe å putte shoppingen i. Blir ofte endel på slike turer, høh høh... OM vi kommer oss ut av hotellrommet, som sagt...


#2

Tuneland sa for siden:

Karlsbroa, gamlebyen og slottet. Og for all del, når dere er alene, dyrk kjærligheten, sett dere ved en av de mange kafeene, drikk øl og nyt hverandre og livet i byen.

God tur!


#3

Fibi sa for siden:

Merci. :takker og bukker:

Litt kjærlighetsdyrking får vi nok til. Må bare huske gjødsel. :knegg: (les: prevensjon)


#4

Esme sa for siden:

Jeg synes Vysehrad slott helt sør i byen er et veldig fint område, med helt fantastisk utsikt over Moldau. Tror man ser 8 bruer eller noe sånt fra utkikkspunktet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.