Stompa sa for siden:
Kan jeg det, hvis jeg er forsiktig? Får uplanlagt middagsbesøk og får dårlig tid til å marinere dem hvis jeg skal vente til de tiner av seg selv.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Stompa sa for siden:
Kan jeg det, hvis jeg er forsiktig? Får uplanlagt middagsbesøk og får dårlig tid til å marinere dem hvis jeg skal vente til de tiner av seg selv.
Stompa sa for siden:
Og hvorfor skrev jeg mikro med c? Må være fordi jeg satt og leste i ei engelsk bok. :flau:
kamp sa for siden:
Jeg pleier bare å skylle de i litt lunket vann så tiner de kjapt.
Stompa sa for siden:
:løper og tester:
kamp sa for siden:
Vist jeg har veldig veldig dårlig tid bruker jeg litt varmere vann ;) Evt legger de i en pose som jeg legger i vann.
Skal vel i teorien ikke tine ting i varmt vann men jeg har aldri ahtt problemer med å gjør det med scampi siden de stekes rett etterpå. Men har aldri varmere enn "gjær temperatur" fordi de må jo ikke bli rosa før de stekes ;)
Stompa sa for siden:
Det funket, tuuuuusen takk! :blomst:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.