Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tine frossen scampi i micro?

#1

Stompa sa for siden:

Kan jeg det, hvis jeg er forsiktig? Får uplanlagt middagsbesøk og får dårlig tid til å marinere dem hvis jeg skal vente til de tiner av seg selv.


#2

Stompa sa for siden:

Og hvorfor skrev jeg mikro med c? Må være fordi jeg satt og leste i ei engelsk bok. :flau:


#3

kamp sa for siden:

Jeg pleier bare å skylle de i litt lunket vann så tiner de kjapt.


#4

Stompa sa for siden:

:løper og tester:


#5

kamp sa for siden:

Vist jeg har veldig veldig dårlig tid bruker jeg litt varmere vann ;) Evt legger de i en pose som jeg legger i vann.

Skal vel i teorien ikke tine ting i varmt vann men jeg har aldri ahtt problemer med å gjør det med scampi siden de stekes rett etterpå. Men har aldri varmere enn "gjær temperatur" fordi de må jo ikke bli rosa før de stekes ;)


#6

Stompa sa for siden:

Det funket, tuuuuusen takk! :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.