Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bulgur - fint eller grovt?

#1

konsulenten sa for siden:

Er bulgur et fullkornsprodukt? Eller, finnes det i fin og grov utgave?


#2

Mrs. Longbottom sa for siden:

Så vidt jeg kan skjønne fins den i en fin og en grov utgave.


#3

silje sa for siden:

Jeg spiste bulgur nå i sommer. Den var et helt korn, som feks. bygg gryn (minnet om det). Da kan man vel ikke velge fin eller grov ? Jeg mener fullkorn er fullkorn...



#5

Mrs. Longbottom sa for siden:

I min tidligere lokale tyrkersjappe har de altså likevel en mørk og en lys type bulgur, og den mørke er merket som grov. Jeg lurer på om klien er flekket av på vanlig bulgur?


#6

Tallulah sa for siden:

Kan den være laget på ulike hveteslag? Hveteprodukter er jo uansett ikke spesielt grove, selv om de er helkornsbaserte.

Kan du titte på innholdsfortegnelsen neste gang, jeg ble nysgjerrig.

Jeg fant forresten en link til, hvor det er beskrevet hvordan bulgur er laget. Kan hende den grove typen egentlig er det som er beskrevet som cracked wheat?
www.wheatfoods.org/AboutWheat-list-of-wheat-foods/Index.htm


#7

Mrs. Longbottom sa for siden:

Kan godt være de er på forskjellige typer. jeg skal sjekke neste gang jeg er på de kanter, kom på at det var på den sjappa der vi bodde før jeg hadde sett det. men jeg har en lys og en mørk bulgur i bokser på kjøkkenet, og de er begge to definitivt prekokt, skal bare ligge i vann for å bli "ferdig"



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.