Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parabol inne?

#1

Fluke sa for siden:

Vi lurer på om vi skal skaffe oss parabol, men da er spørsmålet: Går det an å sette tallerkenen inne?


#2

Ru sa for siden:

Njah.
Noen ganger går det, andre ganger ikke. Det kommer helt an på om dere klarer å få den i rett vinkel og at det ikke er hindringer for den.
Vi satt vår opp i vinterhagen, men naboblokka sto akkurat i veien for den.
En kompis av meg hadde parabolen inne i stuen for noen år siden, det gikk så det suste.


#3

Pia sa for siden:

Hvorfor vil man ha en paraboltallerken inne? Hvor inne da? :blond:


#4

Fluke sa for siden:

Vi leier ...


#5

linka-mor sa for siden:

Ser for meg en slik 1 meters tallerken inne i stuen attmed sofaen :fnise:
Kan dere ikke feste den ute selv om dere leier?


#6

Fluke sa for siden:

Må vi ikke lage hull i veggen da? :blond:


#7

Myggstukket sa for siden:

De er jo ganske store. :vetikke:
Jeg kan ikke komme på noe sted inne hos oss den ville passet. På mørkeloftet eneste, men der ville den vel neppe tatt inn noe signal. :fnise:


#8

Fluke sa for siden:

Nå får man dem ganske små. :)


#9

linka-mor sa for siden:

Nå har ikke jeg festet parabol noen som helst plasser før, men trodde det bare var to-tre store skruer de var festet med?


#10

Fluke sa for siden:

Jo, men det må vel en kaben inn til tv?


#11

linka-mor sa for siden:

Jo, selvfølgelig :flau: Da blir det verre, hvis ikke dere får lov til å borre hull hos huseier da.


#12

Agent Scully sa for siden:

Vår står montert på en sånn "trafikkskilstolpe" på altanen, med en ledning i vindussprekken - ingen skruer, ingen hull! :tøff: (Leier også ...)
Tror ikke inne-løsning er så lett - det kan funke og det kan ikke funke. Du kan risikere at du må ha en større parabol for å fange opp signalene godt nok.


#13

Misteri sa for siden:

Altså, vist huseier har vanlig anntenne på taket, så må det jo komme inn en kabel fra den. Hør med huseier, kan jo hende han er snill. :snill:


#14

Fluke sa for siden:

Nei, det er umulige antenneforhold her nede så huseier hadde kabel inntil i dag (se annen tråd). Vi trenger tv NÅ, og om vi skal vente på at get (kabelselskap) skal somle seg ned hit blir det ikke tv på oss før det blir sommer.
Vi bor i sokkelen, så vi tenkte vi ville plassere tallerkenen her i nærheten. Nå har vi funnet en plass ute som er helt skjult (men med fri sikt mot sør) og som vi kan dra kabel inn gjennom allerede eksisterende rør, så da ordner det seg kanskje ute (om huseier går med på de tre skruehullene).


#15

Dixie Diner sa for siden:

Hvis det går an å ha parabol inne så vil jeg og ha!! Vi bor i blokk og får ikke lov å ha paraboler utfor (det er jo forståelig, tenk hvor lekkert det hadde sett ut med 18 paraboler på blokkvegga). Tenkte på dekoder, men jeg vil heller ha parabol, det er jo faktisk mye billigere også. Vi har vinterhage/innglasset terrasse med god utsikt uten noe som blokkerer, da må det vel gå?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.