Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klubb i morgen

#1

Blondie sa for siden:

...og jeg er tidlig ute med planleggingen av mat. :sparke:

Kort sagt blir vi seks jenter. Vanligvis blir det servert en lett middagsrett og litt dessert.
Jeg har planlagt å bake krydderkake, men hva skal jeg servere til mat? :gruble:

Jeg tenkte litt på en blomkål/brokkoli evnt. med litt skinke-gratengsak, men er det noen som har et forslag til noe mer spennende?

På forhånd tusen takk. :neie:


#2

Bluen sa for siden:

Nå trodde jeg et öyeblikk at du skulle servere blodklubb. :Puster lettet ut:


#3

Blondie sa for siden:

:fnise:


#4

Bluen sa for siden:

Så var det ideene, da - det var visst verre, gitt. Vi får gjester på torsdag, så jeg tror jeg slenger meg med her og snoker etter tips. Kos deg med venninnene, da! :klem:


#5

cilen sa for siden:

Det er veldig godt å gratinerer brokoli med ost, sånn ved siden av noe annet. Synes det passer best å ha poteter til. Men da blir det kanskje litt "for mye" middag ut av det?


#6

Lykken sa for siden:

Kan du ikke "spe ut" denne gratengen med løk, paprika, skinke, sopp og makaroni/pasta oppi formen, med litt spennende krydder og en salat til?
Eller istedenfor en salat fylle et stort rundt italiensk brød (dele den på midten og ta ut mesteparten av brødet) med tomater, rødløk, feta og pesto. Det tar ikke lang tid.


#7

cilen sa for siden:

Hørtes vanvittig godt ut!!


#8

apan sa for siden:

Jeg spurte om det samme her inne en gang og fikk tips om en salat lagd av stangselleri, grønne epler, druer, bogskinke og osteterninger. Serveres med hvitløksdressing lagd av rømme, majones og hvitløk, og med godt brød. Det ble en braksuksess her iallfall, og vi lager det stadig vekk.


#9

Lykken sa for siden:

Ja, det er godt, ta ut omtrent alt brødet inni og fyll på, sett på topplokket igjen. Det skal skjæres i kakestykker, så det gjelder å ha en litt bred og svært skarp kniv.


#10

Blondie sa for siden:

Takk! :D
Tror jammen det blir oppskrift etter Lykkeliten sitt forslag - det høres unektelig både godt og lettvint ut.

:neie:


#11

apan sa for siden:

Kan du ikke ta et bilde og vise oss når du har lagd det? Syntes det hørtes veldig godt ut og vurderer det samme i en tilsvarende anledning etter påske. Kunne vært moro å se.


#12

007 sa for siden:

Jeg hadde klubb i går og lagde skinkepai med bacon, broccoli, purre og paprika.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.