Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sukrin i marengskake?

#1

polarjenta sa for siden:

Jeg vet ikke om dette er rett underforum, men jeg lurer altså på om det er mulig å erstatte sukkeret med sukrin i marengskaker?


#2

Veronal sa for siden:

Jeg har laget nøttemarengsliknende kake med sukrin. Det gikk bra. Mandelmel og brukte den til pavlova.


#3

Erica sa for siden:

Vi prøvde oss med sukrin i pavolova for en tid tilbake, det var ikke noen suksess. Den ble helt sprø helt gjennom, også smakte det veldig isete smak av den.


#4

Malama sa for siden:

Mamma sier at for å lage marengs må hun ha vanlig sukker.

(Jeg er ikke så flink å bake, og bruker uansett sukker, så jeg kan ikke svare på egne vegne, men mamma har fått diabetes og bytter ut sukker med sånne greier som ikke påvirker blodsukkeret sånn. Men da blir det ikke vellykket marengs.)


#5

Morgenstjerne sa for siden:

Jeg har laget masse marengs med Sukrin. Synes det funker bra, selv om de nok ikke blir slik "seige" som man kanskje er vant til at det skal være i f.eks pavlova.

Datteren min på 6 (og flere andre barn) synes det er digg med Sukrin-marengstopper, og det synes jeg også :D

Jeg prøvde i forrige uke å lage marengs med en blanding av Sukrin og det nye søtstoffet Tagatesse (kjøpes også hos Funksjonell Mat), og da ble marengsen veldig seig. Men faktisk seig hele veien, dvs ikke sprø utenpå engang. Men smaken var god! Så da kommer det ann på hva man foretrekker..


#6

Honda sa for siden:

Jeg bruker bare slpenda og sukrin i ting

Har bakt marengs kaker og rullekaker med sukrin med stor hell, bruker ofte sukrin meldis ned eggehvitene men har jeg ikke det så knuser jeg enten sukrinet først i en kjøkkenmaskin,altså maler det fint eller pisker eggehvitene så stiv som jeg får det før jeg har litt og litt "sukker " i


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.